✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Zolderisolatie

Bij RegioIsolatie hebben we jarenlange ervaring met zolderisolatie. Is uw zolder niet geïsoleerd dan zult u merken dat de warmte snel uit uw woning trekt. Dit komt omdat warme lucht stijgt. Wanneer de warmte uw zolder heeft bereikt gaat het direct verloren. Wanneer u de zolder isoleert blijft de warmte in de woning behouden waardoor u een aangenaam warm gevoel in uw woning creëert. Zomers heeft een geïsoleerde zolder als voordeel dat uw woning koeler blijft. Het isoleren van de zolder levert direct geld op, uw energie rekening zal dalen.

Wilt u direct advies over het isoleren van uw zolder? Vul dan het contact formulier in.

De voordelen van zolderisolatie:

  • Besparing op uw energierekening.
  • Aangenamer woonklimaat
  • Uw woning waarde stijgt
  • Milieubewust wonen

Wilt u de voordelen zolderisolatie in uw woning ontdekken? Maak dan een vrijblijvend advies gesprek met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag welke mogelijkheden er voor uw zolder zijn.

Besparen met zolderisolatie, de opbrengsten:

Hoeveel u kunt besparen met het isoleren van de zolder hangt af van uw woning.Heeft uw woning een schuin of plat dak, en is de zolder verwarmd of onverwarmd? Bekijk het onderstaande voorbeeld voor de besparingsvoorbeelden:

Isolatie

Isoleren schuin dak, verwarmde zolder
Isoleren schuin dak, onverwarmde zolder
Isoleren zoldervloer, onverwarmde zolder
Isoleren plat dak

Besparing*

€ 650,- & 1.000 m3 gas
€ 400,- & 650 m3 gas
€ 400,- & 650 m3 gas
€ 550,- & 850 m3 gas

Zolderisolatie; wat kost het?

Net als bij de besparing, zijn de opbrengsten van de zolderisolatie afhankelijk van uw woning. De kosten worden gebaseerd op de grootte van uw zolder, de stand van het dak, de materiaalkeuze en de aangebrachte dikte van het materiaal. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de zolderisolatie in uw woning, maak dan een vrijblijvend advies gesprek met een van onze adviseurs.

De materiaal opties voor zolderisolatie:

Welke zolderisolatie het beste voor uw huis is wordt samen met u afgestemd op uw woonwensen, budget en woonsituatie. Er zijn een aantal verschillende materialen voor zolderisolatie; klik op het materiaal voor meer informatie:

  • zolderisolatie knauf supafil timber frame wol
  • Zolderisolatie isofekt®Plus schuim
  • Dakisolatie Kingspan iSoEasy plaat

Vrijblijvend adviesgesprek zolderisolatie aanvragen;

Het beste advies voor zolderisolatie krijgt u tijdens een adviesgesprek met één van onze regionale adviseurs. Gewoon, bij u thuis. Onze adviseur kan u precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn. Uiteraard denken we ook graag met u mee over andere mogelijkheden om energie te besparen en/of uw wooncomfort te verbeteren.

RegioIsolatie, uw regionale isolatieadviseur!

Wij zijn RegioIsolatie, een landelijk opererend isolatiebedrijf met meer dan 100 medewerkers verspreid over heel Nederland. Elke dag helpen wij mensen met het besparen op de eigen energierekening en maken we Nederland een stukje duurzamer.

Zolderisolatie advies aanvragen

Vrijblijvend zolderisolatie advies ontvangen? Vul het formulier in.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.