✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Duurzaam wonen in Zeist

Heeft u wel eens aan isolatie gedacht? Isolatie is de efficiëntste maatregel voor het verduurzamen van uw woning en verdient zich het snelst terug. Tegenwoordig is isoleren zelfs slimmer dan uw spaargeld op een spaarrekening zetten vanwege de hoge rendementen die er te behalen zijn.Om de isolatiemogelijkheden bij u thuis in Zeist te onderzoeken, kunt u het best een adviesgesprek aanvragen. De isolatieadviseur in uw regio komt dan bij u langs om u een optimaal advies te geven. Zo weet u precies wat isolatie voor u kan betekenen, hoeveel u kunt besparen en hoeveel het gaat kosten.

Nieuws uit Zeist

Zeist Energiek

Zeist wil een duurzame gemeente zijn. En in de toekomst nog duurzamer worden. In het programma Zeist Duurzaam laat de gemeente zien wat zij al nu doet en wat zij gaat doen om dit te bereiken. Eén van de lijnen in dit programma is ‘Duurzame buurten’. De gemeente merkt dat steeds meer bewoners en buurtverenigingen aankloppen bij de gemeente omdat zij willen verduurzamen. De gemeente probeert hun ideeën te ondersteunen. Daarnaast is de gemeente op zoek naar energieambassadeurs. Word energieambassadeur Zeist energiek isolerenals u interesse heeft in energiebesparing en buren- en wijkgenoten wilt helpen ook energiezuiniger te gaan leven!

Campagne Mijn Groene Huis in Zeist

Stichting Energie Zeist in oprichting (SEZ) start in drie wijken de campagne ‘Mijn Groene Huis’, gericht op het isoleren van vloeren en muren.

Voor bewoners van de wijk Couwenhoven (Nijenheim) houdt SEZ op woensdag 20 april een informatiebijeenkomst in De Koppel om 20:00 uur. Voor de bewoners van Griffensteyn gebeurt dat bij bewoners/energie-ambassadeurs thuis op 7, 12 en 13 april. En voor bewoners in het Lyceumkwartier wordt binnenkort een datum en locatie bekend gemaakt.

Woon je in een andere wijk? Geen probleem, ook dan kun je gewoon meedoen! Kijk hier voor meer informatie.

Vraag advies aan in Zeist

Middels onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen met de regionale isolatieadviseur in uw woonplaats. De adviseur komt dan bij u thuis, vertelt u over alle mogelijkheden en presenteert u indien gewenst een vrijblijvende offerte.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.