Uw regionale isolatiespecialist!

Duurzaam wonen in Zeist

Heeft u wel eens aan isolatie gedacht? Isolatie is de efficiëntste maatregel voor het verduurzamen van uw woning en verdient zich het snelst terug. Tegenwoordig is isoleren zelfs slimmer dan uw spaargeld op een spaarrekening zetten vanwege de hoge rendementen die er te behalen zijn.

Om de isolatiemogelijkheden bij u thuis in Zeist te onderzoeken, kunt u het best een adviesgesprek aanvragen. De isolatieadviseur in uw regio komt dan bij u langs om u een optimaal advies te geven. Zo weet u precies wat isolatie voor u kan betekenen, hoeveel u kunt besparen en hoeveel het gaat kosten.

Nieuws uit Zeist

Zeist Energiek

Zeist wil een duurzame gemeente zijn. En in de toekomst nog duurzamer worden. In het programma Zeist Duurzaam laat de gemeente zien wat zij al nu doet en wat zij gaat doen om dit te bereiken. Eén van de lijnen in dit programma is ‘Duurzame buurten’. De gemeente merkt dat steeds meer bewoners en buurtverenigingen aankloppen bij de gemeente omdat zij willen verduurzamen. De gemeente probeert hun ideeën te ondersteunen. Daarnaast is de gemeente op zoek naar energieambassadeurs. Word energieambassadeur Zeist energiek isolerenals u interesse heeft in energiebesparing en buren- en wijkgenoten wilt helpen ook energiezuiniger te gaan leven!

Tips voor het verduurzamen van uw woning

Op zaterdag 7 en 14 november 2015 vindt de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. Op deze dagen delen woningbezitters in heel Nederland hun kennis over en ervaring met het treffen van energiebesparende maatregelen. Ook woningeigenaren uit Zeist delen verhalen en ervaringen over bijvoorbeeld het aanbrengen van vloer- en spouwmuurisolatie.

Vraag advies aan in Zeist

Middels onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen met de regionale isolatieadviseur in uw woonplaats. De adviseur komt dan bij u thuis, vertelt u over alle mogelijkheden en presenteert u indien gewenst een vrijblijvende offerte.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809