Uw regionale isolatiespecialist!

Vloerisolatie en bodemisolatie - zakelijk

Vloerisolatie is heel doeltreffend wanneer het gaat om wooncomfort. Bewoners zullen direct merken dat de vloer veel warmer aanvoelt. Daarnaast levert het een flinke besparing op de energierekening op. Bij last van vocht, kan beter gekozen worden voor kruipruimte-isolatie. Vocht- en schimmelproblemen zijn dan verleden tijd.

Vloerisolatie: snel meer comfort!

kruipruimte isolatieVloerisolatie is een maatregel die heel snel en zonder overlast kan worden uitgevoerd. Het is vooral geschikt voor woningen die gebouwd zijn voor 1980. Voor vloer- of bodemisolatie is geen verbouwing nodig en de maatregel is in de meeste gevallen al binnen enkele uren uitgevoerd.

Voor het isoleren van de vloer passen wij vaak isolatieschuim toe om de hoogste isolatiewaarde te bereiken. Isolatieschuim is perfect voor het verhogen van de temperatuur van de vloer en hiermee het wooncomfort. Voor bodemisolatie zijn parels en chips erg geschikt.

RegioIsolatie hecht er waarde aan een partner te zijn die met u meedenkt en voor zo weinig mogelijk overlast zorgt voor uw bewoners. Wij isoleren een vloer binnen een dagdeel en bewoners zullen nauwelijks hinder ondervinden. Comfortabel wonen was nog nooit zo dichtbij!

Waarom RegioIsolatie?

Uw regionale isolatiespecialist!

  • Meer dan 40 jaar ervaring in verduurzaming
  • Veelzijdig in energiebesparende maatregelen
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Volledig gecertificeerd
  • Een partner die met u meedenkt
  • Uw regionale isolatiespecialist, dus altijd dichtbij

Productinformatie

Vloerisolatie Isofekt

Vloerisolatie Knauf Jetspray

Bodemisolatie Supearl IsiFloor EPS parels

Bodemisolatie Drowa chips

Kwaliteit en garantie

Bij ons staat voorop: werken met kwalitatief de beste materialen, rekening houden met milieu en duurzaamheid en investeren in opleiding van onze medewerkers. Hierdoor kunnen wij u perfect begeleiden in uw project. Wij werken voor de uitvoering met eigen isolatieploegen. Hierdoor garanderen wij u een optimale kwaliteit en duidelijke communicatie richting de bewoners. Na het aanbrengen van de isolatie voeren wij procescontroles uit.
Logo vierkant
Voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij gecertificeerd bij Insula Certificatie (de procescertificaten vindt u hier). Iedere opdracht wordt aangemeld bij Insula. Steekproefsgewijs (per 1.500 m2 uitgevoerd werk) wordt op locatie door Insula een controle van alle werkzaamheden uitgevoerd.

De garantie is in de basis 10 jaar, maar wordt altijd in overleg met u bepaald.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809