Uw regionale isolatiespecialist!

Vloerisolatie

Veel last van een koude vloer? Dat is eigenlijk aan twee kanten nadelig. Er gaat aan de ene kant veel warmte verloren via de vloer. Hierdoor moet de ketel harder stoken. Omdat de vloer toch koud blijft aanvoelen, wordt de verwarming vaak nog hoger zetten om dat te compenseren. Kortom: veel energiekosten en nog steeds geen behaaglijk gevoel. De oplossing: vloerisolatie.

Als de vloer geïsoleerd is, zult u meteen merken dat uw voeten minder koud aanvoelen. Want: er trekt geen kou meer vanuit de bodem uw woning binnen. Omdat de vloer warmer is, hoeft u de verwarming ook minder hoog te zetten. Vloerisolatie is dus goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Door uw vloer te isoleren, zal uw wooncomfort direct stijgen omdat het binnenklimaat beter te beheersen is. De isolatie beschermt tegen koudestraling waardoor uw woning in de winter warm blijft, maar u in de zomer juist van koele ruimtes kunt genieten. Het beheersbare binnenklimaat is ook gezonder omdat vocht, lucht en andere stoffen (zoals Radon) niet meer vanuit de kruipruimte in de woning kunnen komen.

De materialen die onze adviseurs u kunnen adviseren:

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809