Uw regionale isolatiespecialist!

Verduurzamen kantoorpanden leidt tot 9% waardestijging

Energiezuinige kantoorpanden zijn circa 9% meer waard dan kantoren die niet energiezuinig zijn. Tevens leveren ze zo’n 10% hogere huuropbrengsten op. Dit blijkt uit recent onderzoek. Door vastgoed dat nog geen groen label heeft te verduurzamen, stijgen de marktwaarde en de huuropbrengsten, terwijl investeringen na vier jaar zijn terugverdiend.

Gecorrigeerd voor kwaliteits- en locatiekenmerken, laat het onderzoek duidelijk zien dat kantoren met een energielabel A, B, of C in de periode 2011 – 2016 een hogere waarde hebben, al is die niet de gehele periode hetzelfde. In de jaren 2015 en 2016 heeft energie-efficiëntie een positief en significant effect op getaxeerde marktwaarde en gerealiseerde huurinkomsten per m² van kantoorpanden.

Isolatie kantoorpand

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor isolatie van uw kantoorpand(en)? Wij ondersteunen u graag. Neem eens contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of om advies op locatie aan te vragen. U krijgt dan een goed beeld van de opties. Wij zijn een gecertificeerd isolatiebedrijf met veel ervaring in vastgoedisolatie en kunnen u daarom optimaal adviseren.

T 055 – 20 40 809
E a.lenters@regioisolatie.nl

Bron: duurzaam-ondernemen.nl

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809