Uw regionale isolatiespecialist!

Verduurzamen woningen Arnhem

In opdracht van SW Vastgoed Verbetering zijn wij bezig met het verduurzamen van 96 portiekflats aan de Voetiuslaan te Arnhem.  We isoleren ruim 3000 m2 geveloppervlak met Knauf Supafil wol. De oplevering zal naar verwachting augustus 2017 zijn. Lees meer »

Winkelcentrum Makado

RegioIsolatie heeft winkelcentrum Makado te Beek in de zomer van 2016 van PUR-schuim voorzien, tijdens een grondige verbouwing. Het winkelcentrum is straks helemaal klaar voor de toekomst. Lees meer »

Energetisch verbeteren woningen Wapenveld

In opdracht van Triada Woondiensten en in samenwerking met Salverda Bouw pakken wij woningen in diverse plaatsen aan. In Wapenveld hebben wij 21 woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Lees meer »

Woningisolatie Leerdam

In Leerdam heeft RegioIsolatie in opdracht van woningcorporatie Kleurrijk Wonen woningen van spouwmuur- en vloerisolatie voorzien. Dit is één van de maatregelen die is toegepast in het project van van de corporatie voor het onderhoud van 147 woningen in Leerdam Noord. Lees meer »

The Student Hotel Amsterdam

In het najaar van 2014 is gestart met de grootschalige transformatie van de voormalige Parooltoren en het Trouwgebouw. Bouwbedrijf Heijmans is de bouwer die ervoor zorgt dat het complex geschikt wordt gemaakt als studentenhotel. Om koudebruggen effectief tegen te gaan, heeft RegioIsolatie het beton rondom het gebouw ingespoten met een laag van isolatieschuim. Lees meer »
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809