Uw regionale isolatiespecialist!

Nieuws

Duurzaamheidsdebat energiebesparing bij Ajax - 09 03 2017

Op 12 maart 2017 organiseert de Amsterdam ArenA in samenwerking met Spaar het Klimaat het grote landelijke Duurzaamheidsdebat, in aanloop naar de verkiezingen op 15 maart a.s. Tijdens deze bijeenkomst gaan politici op landelijk niveau, burgers en het bedrijfsleven met elkaar in debat over duurzaamheids- en energiekwesties.

Lees meer »

Duurzaamheidsdebat energiebesparing bij sc Heerenveen - 24 02 2017

Op 25 februari organiseert sc Heerenveen in samenwerking met Spaar het Klimaat het landelijke Energiedebat. Het thema is “Energiebesparing, de stille kracht in de regionale en landelijke economie”.

Lees meer »

Vluchtelingen krijgen kijkje in de keuken tijdens Dag van de Isolatie - 05 11 2016

Naar aanleiding van de eerste Dag van de Isolatie is door themagroep NRP Spaar het Klimaat een verbinding gelegd tussen RegioIsolatie en New Dutch Connections (NDC). Dit in het kader van een oriëntatiecursus voor vluchtelingen die interesse hebben in een baan in de bouw.

Lees meer »

Susteen en RegioIsolatie tekenen samenwerkingsovereenkomst! - 07 06 2016

Op maandag 6 juni 2016 is in Den Haag de samenwerkings-overeenkomst tussen Susteen en RegioIsolatie ondertekend. Susteen, een organisatie die zich hard maakt voor verduurzaming in de woningbouw, versterkt hiermee haar landelijke dekking op het gebied van isolatie.

Lees meer »

Huurwoningen moeten sneller energiezuinig gemaakt worden - 22 03 2016

‘Huurwoningen moeten veel sneller energiezuinig gemaakt worden. Nog 1,8 miljoen huurwoningen moet voor eind 2020 gemiddeld op energielabel B komen, volgens de afspraken in 2012. Er gebeurt veel te weinig’, vindt Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland.

Lees meer »

RegioIsolatie heeft haar nieuwste vestiging in Apeldoorn geopend! - 29 12 2015

In Apeldoorn heeft RegioIsolatie vandaag haar nieuwste vestiging feestelijk geopend. Ter invulling van de feestelijkheden is ervoor gekozen om de nieuwe buren van RegioIsolatie, Voedselbank Apeldoorn, te verblijden met nieuwjaarspakketten voor alle 300 cliënten.

Lees meer »

RegioIsolatie stapt over naar Insula Certificatie - 03 06 2015

RegioIsolatie is vanaf heden bij Insula Certificatie aangesloten voor de procescertificatie. Insula Certificatie is het nieuwste kennisinstituut op het gebied van isolatiematerialen en de verwerking hiervan.

Lees meer »

Nederlands energielabel voor woningen komt tekort - 04 05 2015

Volgens de Europese Commissie voldoet het energielabel voor woningen in Nederland niet aan de Europese eisen. De regering moet de wetgeving aanpassen om gerechtelijke stappen te voorkomen.

Lees meer »

Huurwoningen energiezuiniger maken nu wel erg aantrekkelijk! - 30 10 2014

Eigenaren van huurwoningen krijgen een financieel voordeel als zij hun woningen energiezuiniger maken. Ze kunnen nu namelijk een lening tegen een lage rente afsluiten om energiebesparende maatregelen te nemen.

Lees meer »

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809