Uw regionale isolatiespecialist!

RegioIsolatie, de betrouwbare zakelijke partner in woningisolatie!

Bent u als woningcorporatie of woningbouwvereniging op zoek naar de juiste partner voor het energiezuinig maken van uw woningen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Maak uw woningen energiezuinig door middel van de juiste isolatiemaatregelen.

Energiezuinige Huurwoningen

‘Huurwoningen moeten veel sneller energiezuinig gemaakt worden. Nog 1,8 miljoen huurwoningen moeten, volgens de in 2012 gemaakte afspraken in het lenteakkoord, voor eind 2020 gemiddeld op energielabel B komen. 32% van de verhuurders geeft in recent onderzoek echter aan dit niet te halen. ‘Er gebeurt veel te weinig, het is zonneklaar dat het tempo van verduurzaming dus stevig omhoog moet’, vindt Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland. De verduurzamingsmaatregelen stoppen niet in 2020 met energielabel B; in 2030 moet het gemiddelde label A zijn, en in 2050 energieneutraal, voor alle woningen in Nederland. ‘Dit zijn enorme aantallen waarvoor grote en serieuze stappen nodig zijn’, aldus Verhagen.

Start vandaag nog met investeren

In 2013 werd met het Energieakkoord 400 miljoen euro vrijgemaakt voor verduurzaming. Daarmee kunnen verhuurders een deel van de investeringen krijgen door middel van de Stimuleringsregeling energieprestatie huursector, ofwel de STEP-regeling. Maar eerst moet er wel geïnvesteerd worden, corporaties die niet investeren kunnen het geld ook niet terugvragen. Start dus vandaag nog met investeren! Een slimme zet in het energiezuinig maken van uw woningen is door isolatiemaatregelen te treffen. In RegioIsolatie heeft u een betrouwbare zakelijke partner in woningisolatie. Wij voeren grootschalige bouwprojecten uit in de zakelijke markt en zijn experts in het isoleren van woningen. We hebben adviseurs die door heel Nederland in de zakelijke markt opereren en zitten als regionale isolatiespecialist altijd om de hoek. Voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij gecertificeerd bij Insula Certificatie.

Interesse gekregen en behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809