Uw regionale isolatiespecialist!

Energiebesparing bij huurwoningen

Als verhuurder is het heel interessant om toekomstbestendige woningen in het woningbestand te hebben en de huurders een lagere energierekening aan te kunnen bieden. Een energiezuinige woning maakt dit mogelijk. Investeringen verdienen zich in de meeste gevallen al binnen enkele jaren terug.

Duurzame en toekomstbestendige woningen zijn voor woningcorporaties van levensbelang. Woningcorporaties proberen te voldoen aan het Energieakkoord. Hierin is bijvoorbeeld afgesproken dat huurwoningen naar gemiddeld energielabel B moeten in 2021. De overheid heeft de Energiebesparingsverkenner opgezet om verhuurders te ondersteunen.

De Energiebesparingsverkenner

De Energiebesparingsverkenner is een online tool die inzicht geeft in de kosten en baten van duurzame en energiebesparende maatregelen. De tool laat zien welke maatregelen nodig zijn om het energielabel te verbeteren en aan welke investeringen gedacht moet worden.

Het isoleren van uw huurwoningen

Heeft u ondersteuning nodig bij het verduurzamen van uw woningbestand? RegioIsolatie ondersteunt u graag. Wij hebben veel ervaring met uiteenlopende vraagstukken binnen onder andere de woningbouw. Specifiek bij na-isolatie zorgen wij ervoor dat de bestaande constructie intact blijft door aanwezige ruimtes en oppervlaktes te gebruiken. Op die manier bent u zeker van een snelle isolatiemethode, waardoor huurders zo weinig mogelijk gestoord worden in hun leefomgeving.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden? Een adviesgesprek aanvragen? Neem gerust contact met ons op middels onderstaand formulier of bel ons: 055 – 20 40 809.

Meer over de Energiebesparingsverkenner vindt u hier.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809