Uw regionale isolatiespecialist!

Duurzaamheidsdebat energiebesparing bij sc Heerenveen

Op 25 februari organiseert sc Heerenveen in samenwerking met Spaar het Klimaat het landelijke Energiedebat. Het thema is “Energiebesparing, de stille kracht in de regionale en landelijke economie”.

Tijdens het debat gaan landelijk bekende politici, burgers en het bedrijfsleven met elkaar in debat over duurzaamheids- en energiekwesties. Dit gebeurt onder leiding van de Nationale Energie commissaris Ruud Koornstra. Aanwezige politici zijn onder andere Stientje van Veldhoven (D66), Agnes Mulder (CDA), Lutz Jakobi, André Bosman (VVD), Stieneke van der Graaf (CU) en Niels van den Berge (GroenLinks).

Met sport als verbindende factor wil stichting Spaar het Klimaat, in samenwerking met sc Heerenveen en haar partners, waaronder RegioIsolatie, een platform bieden waar burgers, politici en betrokkenen uit het bedrijfsleven bij elkaar komen. Er is ruimte voor discussies en interactie over duurzaamheids- en energievraagstukken die zich concentreren op de gebouwde omgeving.

Spaar het Klimaat streeft ernaar dat de landelijke politici de juiste energieagenda formuleren voor de komende jaren. Met dit debat hoopt Spaar het Klimaat dit mede te kunnen bewerkstelligen voor Nederland en de provincie Friesland.

Meer informatie is hier te vinden.

Spaar het Klimaat Energiedebat

sc Heerenveen Energiedebat

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809