Uw regionale isolatiespecialist!

Dakisolatie - zakelijk

In woningen zonder dakisolatie is goed te merken dat de warmte snel wegtrekt. Omdat warmte altijd naar boven gaat, treedt er met een ongeïsoleerd dak onnodig veel warmteverlies op. Door voor dakisolatie te kiezen, wordt warmteverlies in de winter tegengegaan en tevens hete zolderruimtes in de zomer voorkomen. Naast een verhoogd wooncomfort levert dakisolatie ook minder energieverbruik op.

Dakisolatie: voor u op maat

Dakisolatie isolatieschuimEen dak kan op diverse manieren geïsoleerd worden, namelijk van binnen of van buiten. Daarnaast is het ook mogelijk de zoldervloer te isoleren. Dit is een slimme keuze wanneer er sprake is van een onverwarmde zolder. Er zijn diverse maatregelen toe te passen, waaronder ons isolatieschuim Isofekt®PLUS of de inblaasoplossing van Knauf Supafil: Timber Frame. In overleg met u wordt de best passende maatregel en het beste materiaal voor uw situatie gekozen.

RegioIsolatie hecht er waarde aan een partner te zijn die met u meedenkt en voor zo weinig mogelijk overlast zorgt voor uw bewoners. Wij isoleren een dak binnen een dag en bewoners zullen nauwelijks hinder ondervinden.

Waarom RegioIsolatie?

Uw regionale isolatiespecialist!

  • Meer dan 40 jaar ervaring in verduurzaming
  • Veelzijdig in energiebesparende maatregelen
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Volledig gecertificeerd
  • Een partner die met u meedenkt
  • Uw regionale isolatiespecialist, dus altijd dichtbij

Productinformatie

Dakisolatie Isofekt®PLUS Elastospray

Dakisolatie Knauf Supafil Timber Frame

Dakisolatie iSoEasy

Kwaliteit en garantie

Bij ons staat voorop: werken met kwalitatief de beste materialen, rekening houden met milieu en duurzaamheid en investeren in opleiding van onze medewerkers. Hierdoor kunnen wij u perfect begeleiden in uw project. Wij werken voor de uitvoering met eigen isolatieploegen. Hierdoor garanderen wij u een optimale kwaliteit en duidelijke communicatie richting de bewoners. Na het aanbrengen van de isolatie voeren wij procescontroles uit.
Logo vierkant
Voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij gecertificeerd bij Insula Certificatie (de procescertificaten vindt u hier). Iedere opdracht wordt aangemeld bij Insula. Steekproefsgewijs (per 1.500 m2 uitgevoerd werk) wordt op locatie door Insula een controle van alle werkzaamheden uitgevoerd.

De garantie is in de basis 10 jaar, maar wordt altijd in overleg met u bepaald.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809