UW REGIONALE ISOLATIESPECIALIST!

Knipsel.PNG
2.PNG
Portfolio
mobiel.PNG

ADVIES & SERVICE   088 – 22 111 69

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn - grijze cirkel
UW REGIONALE ISOLATIESPECIALIST!

RegioIsolatie, uw regionale isolatiespecialist

RegioIsolatie is een landelijk opererend isolatiebedrijf. Wij voeren grootschalige bouwprojecten uit in de zakelijke markt en hebben daarnaast een particuliere tak die in heel Nederland actief is. Onze aanpak is altijd gericht op het leveren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Door onze ruime ervaring met grote projecten kunnen wij dit op relatief korte termijn uitvoeren.

RegioIsolatie: uw isolatiepartner voor elk zakelijk project

Vanuit RegioIsolatie focussen wij ons op het na-isoleren van bestaande woningen als ook het isoleren van grote nieuwbouw projecten. Daarnaast isoleren wij via partnerlabels ook nog in de industriële, maritieme & agrarische sector. Of het nou gaat om het collectief na-isoleren in de Food-Valley, het isoleren van 50+ nieuwbouw woningen of het isoleren & coaten van offshore platformen: wij weten precies wat te doen voor elk project.

Voor meer informatie over ons werk bij woningisolatie kunt u het beste contact opnemen. Of klik op een van onderstaande links voor isolatie in andere sectoren.

  1. SHW Isolatie: isolatie en coating in de industrie en scheepvaart

  2. Hallen en Stallen Isolatie: isolatie in de agrarische sector

  3. Grozema.de: agrarische isolatie in Duitsland

 

Isolatie in de nieuwbouw met RegioIsolatie

Tegenwoordig is het begrip “duurzaam” eigenlijk niet meer weg te denken bij de moderne woningbouw. Isolatie is daar een belangrijk onderdeel van. Het helpt woningen comfortabeler te maken en maakt de maandlasten lager & daarmee de woning aantrekkelijker voor consumenten. Sterker nog, veel vormen van isolatie zijn inmiddels wettelijk verplicht. Bij RegioIsolatie weten we precies hoe u op grote schaal uw duurzame doelen kan halen in uw project & kunnen we dit realiseren tegen scherpe tarieven.

Onze maatregelen voor woningisolatie:

 

Overige duurzame maatregelen:

 

Uw gecertificeerde isolatiepartner

Voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij gecertificeerd bij Insula Certificatie (de procescertificaten vindt u hier). Iedere opdracht wordt aangemeld bij onze certificeringspartner Insula Certificatie. Steekproefsgewijs (per 1.500 m2 uitgevoerd werk) wordt op locatie door Insula Certificatie een controle van alle werkzaamheden uitgevoerd.

Onze aanpak

Voor zakelijke projecten zullen we altijd eerst een advies + offertevoorstel uitbrengen. Uiteraard is dit voorstel altijd zo scherp mogelijk geprijsd en volledig op maat. Wanneer u besluit uw project aan ons te geven zorgen wij ervoor dat het werk wordt uitgevoerd. Dit gebeurd bij ons altijd door Nederlands sprekend personeel die, mits nodig, ook bewoners te woord kunnen staan en/of van advies voorzien over hun situatie. Afhankelijk van de grootte van het project is het daarnaast mogelijk dat ons personeel op locatie verblijft zodat het werk aan elke woning zo snel mogelijk achter elkaar uitgevoerd kan worden. Hetzelfde geld natuurlijk voor grote opdrachten in andere sectoren.

Contact opnemen met RegioIsolatie Zakelijk

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u een offerte/advies aanvragen? Neem dan contact op of bel ons zakelijke nummer op 0598 – 725 081. Wij zullen dan zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 2 werkdagen) een reactie sturen.

Logo-vierkant-300x246.png
Nieuws
Facebook

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon