UW REGIONALE ISOLATIESPECIALIST!

Knipsel.PNG
2.PNG
Portfolio
mobiel.PNG

ADVIES & SERVICE   088 – 22 111 69

Volg ons

  • Facebook
  • LinkedIn - grijze cirkel
UW REGIONALE ISOLATIESPECIALIST!

Isoleren

Het team van RegioIsolatie heeft een jarenlange ervaring met uiteenlopende isolatievraagstukken binnen de woningbouw (woningcorporaties), nieuwbouw en renovatie. In de samenwerking streven wij naar efficiënte oplossingen. Specifiek bij na-isolatie zorgen wij ervoor dat de bestaande constructie intact blijft door aanwezige ruimtes en oppervlakken te gebruiken. Op die manier bent u zeker van een snelle isolatiemethode, waardoor bijvoorbeeld huurders zo weinig mogelijk gestoord worden in hun leefomgeving. Bij nieuwbouw biedt RegioIsolatie u altijd energiebesparende en duurzame oplossingen aan volgens de nieuwste inzichten en methodes. Voor u als opdrachtgever geldt dat u zeker bent van een goed geplaatste isolatie die jarenlang meegaat en dus tevreden eindgebruikers oplevert.

Oplossingen

In de woningbouw worden er diverse isolatiesystemen gebruikt voor het isoleren van vloeren, spouwmuren en daken. RegioIsolatie maakt gebruik van een breed scala aan oplossingen. Materialen voor spouwmuurisolatie die wij inzetten zijn onder andere SUPUR, Knauf Supafil en EPS-parels en voor vloer- en bodemisolatie Isofekt®PLUS, folies en EPS-parels. Voor wat betreft dakisolatie is er een breed spectrum aan oplossingen (binnen- en buitenzijde) beschikbaar dat op maat kan worden toegepast.

Energiebesparing in de bouw

Veel gebouwen in Nederland zijn op dit moment niet energiezuinig. Dat leidt tot onnodig hoge energiekosten en een laag woon- of werkcomfort. De nummer één maatregel tegen een hoog energieverbruik is het aanbrengen van isolatie. Bovendien stijgt daarmee het energielabel van het gebouw. Hoe hoger het energielabel, hoe gunstiger dat is wanneer uw pand verkocht of verhuurd wordt. RegioIsolatie is ervaringsdeskundige op het gebied van isolatie en energiebesparing en adviseert u graag hoe u alle mogelijkheden optimaal kunt benutten.

Onze andere activiteiten

RegioIsolatie is naast zakelijk partner in de bouw, ook isolatiespecialist in de industrie, scheepvaart en agrarische sector. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze partnerlabels.

SHW Isolatie: isolatie en coating in de industrie en scheepvaart


Hallen en Stallen isolatie: isolatie in de agrarische sector

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon