UW REGIONALE ISOLATIESPECIALIST!

Knipsel.PNG
2.PNG
Portfolio
mobiel.PNG

ADVIES & SERVICE   088 – 22 111 69

Volg ons

 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn - grijze cirkel
UW REGIONALE ISOLATIESPECIALIST!

Gevelisolatie van binnen of van buiten - zakelijke markt

Gevelisolatie is een ideale maatregel om het energieverbruik omlaag te brengen. Tevens stijgt het wooncomfort in de woning. De isolatie kan van binnen of van buiten worden aangebracht.

Nieuwbouw en na-isolatie

Gevelisolatie is zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw erg geschikt en kan van buiten- of binnenuit worden toegepast.

Isolatie van buiten zorgt niet alleen voor meer wooncomfort, maar tevens voor een geheel nieuw uiterlijk van de woning. Omdat er tevens geen sprake is van ruimteverlies in de woning met deze methode, wordt isolatie van buitenaf het vaakst toegepast, bij bestaande bouw.

Gevelisolatie van binnenuit wordt in de bestaande bouw meestal alleen toegepast wanneer het aanzicht van de woning niet mag veranderen en er geen spouwmuur aanwezig is. Er wordt in dit geval een houten of metalen voorzetwand geplaatst. Het geraamte van deze wand wordt gevuld met een isolatiemateriaal. Nadat de isolatie heeft plaats gevonden, vindt er een afwerking plaats. Dit kan bijvoorbeeld het afmetselen van klassiek metselwerk zijn. Bij het isoleren van nieuwbouw wordt zowel vaak voor isoleren van buiten als van binnen gekozen.

Gevelisolatie van binnenuit of buitenaf

Isofekt®PLUS

Isofekt®PLUS is spuitschuim dat ter plaatse wordt aangebracht. Isofekt®PLUS is zowel van binnenuit als buitenaf aan te brengen. Een woning gebouwd van kalkzandsteen wordt het van buitenaf geïsoleerd terwijl een houtskeletbouw van binnenuit wordt geïsoleerd. Isofekt®PLUS heeft een hoge isolatiewaarde, waardoor er een hoge kwaliteit isolatie neergezet kan worden. Isofekt®PLUS hecht naadloos op elk type ondergrond. Het kan afgewerkt worden met bijvoorbeeld een gipsplaat. Meer informatie over het product vindt u hier.

Gevelisolatie van buitenaf

Tempex platen

Tempex platen (EPS) worden vaak toegepast bij buitengevelisolatie in de bestaande bouw. Tempex heeft goede eigenschappen, zoals 100 % waterdichtheid, UV-bestendig, een stabiele interne structuur, vormvastheid en een constant isolatievermogen. De platen worden afgewerkt met een hoogwaardige stuclaag.

Easylationwall

Easylationwall is een innovatief systeem dat een isolatieplaat met de afwerking van baksteenstrips combineert. De strips worden eenvoudig verlijmd op een laag isolatiemateriaal van XPS, waardoor er een perfecte afwerking gerealiseerd kan worden. Het systeem is uniek door de snelle verwerking, de hoge isolatiewaarde en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Meer informatie over het product vindt u hier.

Gevelisolatie van binnenuit

Cellulose

Cellulose, of ook wel papiersnippers, wordt steeds vaker ingezet bij het isoleren van geveldelen. Het is een voordelig en duurzaam isolatiemateriaal. Cellulose wordt onder hoge druk ingeblazen. Hierdoor wordt het precies in de vorm van de wand gebracht en ontstaat er een zeer goede luchtdichting.

Knauf Supafil Timber Frame

Knauf Supafil is een veelgebruikt isolatiemateriaal. Het heeft een hoge isolatiewaarde en is zeer duurzaam. De oplossing Timber Frame is snel en eenvoudig aan te brengen in houtskeletbouw wanden, met behulp van een dampscherm.

Knauf Supafil Cavity XL

Supafil Cavity XL is de nieuwste oplossing van Knauf. Dit product is speciaal ontwikkeld om bij nieuwbouw van binnenuit te kunnen isoleren. Doordat de wol ingeblazen wordt, is er geen sprake van naden en kieren. Met dit product wordt een zeer hoge kwaliteit van binnenlucht gerealiseerd. Meer informatie over het product vindt u hier.

Garantie

Wij geven 10 jaar schriftelijke garantie op gevelisolatie. De garantie is overdraagbaar naar een eventuele volgende eigenaar.

 

Waarom RegioIsolatie?

Uw regionale isolatiespecialist!

 • Meer dan 40 jaar ervaring in verduurzaming

 • Veelzijdig in energiebesparende maatregelen

 • Beste prijs-kwaliteit verhouding

 • Volledig gecertificeerd

 • Een partner die met u meedenkt

 • Uw regionale isolatiespecialist, dus altijd dichtbij

Productinformatie

 • Twitter
 • Facebook
 • YouTube
 • LinkedIn Social Icon

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   055 – 20 40 809