Kruipruimte isolatie

Belangrijke verduurzamende maatregelen is Kruipruimte isolatie!
Een simpele maatregel, voor een hoger wooncomfort!

Kruipruimte isolatie

Belangrijke verduurzamende maatregelen is Kruipruimte isolatie!
Een simpele maatregel, voor een hoger wooncomfort!

Isolatie voordelen:

Wat is kruipruimte isolatie?

Kruipruimte isolatie is de oplossing voor vocht- en schimmelproblemen onder uw vloer. Vocht in de kruipruimte is te vergelijken met vloerverwarming, maar dan omgekeerd. Onder de gehele vloer bevindt zich namelijk een laag vocht, koude lucht die er continu toe leidt dat u onnodig hoog moet stoken om het comfortabel in huis te houden. Isolatie lost dit op. Wilt u de energierekening nóg verder verlagen, een hoger wooncomfort, heeft u geen last van grote vochtproblemen en heeft u een kruipruimte hoger dan 35 cm? Dan past vloerisolatie wellicht beter bij u.

Opbrengsten van kruipruimte isolatie​

Benieuwd naar hoeveel u nu eigenlijk kunt besparen met kruipruimte isolatie? Het levert u gegarandeerd een lagere energierekening op! Op jaarbasis daalt het gasverbruik voor een gemiddelde eengezinswoning met ongeveer 250 m3*. Per jaar kunt u dan ongeveer € 160,- besparen! *Cijfers van MilieuCentraal*

Wat kost kruipruimte isolatie eigenlijk?

Onze adviseurs kunnen u informeren over diverse materialen voor het isoleren van de kruipruimte. De uiteindelijke keuze hangt af van bijvoorbeeld de situatie onder uw vloer, uw wensen en uw budget. Hieronder ziet u het materiaal wat wij het meest adviseren. Klik op het materiaal voor meer informatie.

Wat zijn Uw voordelen

Kruipruimte isolatie levert voornamelijk een bijdrage aan uw wooncomfort. De vloer zal minder koud aanvoelen dan eerst, waardoor het veel prettiger is om lekker met blote voeten thuis rond te lopen. Natuurlijk is dat niet het enige voordeel. Zo bespaart u maandelijks op uw energierekening en wordt uw woning meer waard.
U krijgt dus:

RegioIsolatie: onafhankelijk isolatie expert

Bij RegioIsolatie zijn we productonafhankelijk. Dit betekend dat we niet afhankelijk zijn van een specifieke leverancier van materialen voor isolatie. Hierdoor adviseren wij altijd het materiaal wat het beste past bij uw huis. Dit kan enorm schelen in de kosten en/of de kwaliteit van de uiteindelijke isolatie.

Welke kruipruimte isolatie materialen zijn er?

Dat valt verrassend mee. De Superearl HR++ parel is een ideaal isolatiematiaal vor elke kruipruimte, ongeacht de bereikbaarheid. De parels zijn kleine bolletjes met een hoog isolerende vermogen en een ongevoeligheid voor vocht. door de parelvorm ontstaat tussen Supearl parels een dampdoorlatende ”open” structur. Voor onze isolatie-experts zijn de parels gemakkelijk te verwerken en verspreiden vanwege het zeer lage gewicht.