•   10 jaar garantie
 •   Gecertificeerd specialist
 •   Gratis adviesgesprek
 •   9.4 klantenbeoordeling

Isofekt®Premium Green isolatie-schuim

Een simpele maatregel, voor een hoger wooncomfort!

Isofekt®Premium Green isolatie-schuim​

Een simpele maatregel, voor een hoger wooncomfort!

Isofekt®Premium Green

Isofekt®Premium Green isolatie-schuim

Altijd maar koude voeten in de winter? En krijgt u het niet lekker warm in uw woning? Grote kans dat u geen of geen goede vloerisolatie heeft. Vloerisolatie is onmisbaar voor een optimaal wooncomfort. Dit isolatiemateriaal is geschikt voor elke onder-grond. Door de 100% damp-open maar waterdichte structuur van het materiaal is het ook geschikt om vloeren in vochtige kruipruimten en/of houten vloeren te isoleren.
Isofekt®Premium Green isolatie-schuim bevat geen schadelijke gassen zoals (H)CFK’s of HFK’s. Zekerheid door ISSO-kwaliteitsverklaring, onafhankelijk getoetst, proces gecertificeerd en onaangekondigde steekproefsgewijze controles door Insula Certificatie bij het aanbrengen. Met deze keu-ze heeft u de garantie dat de isolatie gedurende de levensduur van uw woning van hoge kwaliteit blijft.

Meer comfort, minder energie, gezonder binnenklimaat

Door de onderzijde van uw vloer te laten voorzien van Isofekt®Premium Green isolatieschuim, wordt de woning luchtdicht en thermische afgescheiden van de kruipruimte. Hierdoor heeft koude en vochtige lucht in de kruipruimte en/ of radon uit de bodem geen kans meer de woning in te trekken en stijgt uw wooncomfort. Daarnaast zult u merken dat u minder hard hoeft te stoken en het binnenklimaat beter beheersbaar is, waardoor uw energierekening omlaag gaat. Woningen met energielabel A of B leveren gemiddeld € 6.000 meer op bij de verkoop. In 30 jaar tijd gaat u meer dan 30.000 kg CO2-uit-stoot voorkomen, gelijk aan 12 vliegvakanties naar Thailand!

Specificaties
 • Warmtegeleidingscoëfficiënt λ

  Warmtegeleidingscoëfficiënt λ
 • Warmteweerstandwaarde Rc
  (bij 80 mm isolatiedikte)
 • Beoordelingsrichtlijn Insula 

  Beoordelingsrichtlijn Insula 
Isofekt Premium Green
 • Warmtegeleidingscoëfficiënt λ

  0,023 W/mK
 • 3,50 m2.K/W
 • Beoordelingsrichtlijn Insula 

  BRL 2131

Isolatieverwerking door de specialisten van RegioIsolatie

 1. Onze isolatie-experts leggen een slang in de kruip-ruimte. Het Isofekt®Premium Green schuim wordt vanuit de kruipruimte gespoten, totdat de gewenste dikte bereikt is. Door het gebruiken van Het schuim hardt snel uit en er zal een perfect luchtdichte laag ontstaan.Isolatieverwerking door de specialisten van RegioIsolatie.

 2. Indien nodig plaatsen onze experts ventilatieroosters.

 3. Onze experts werken alles netjes af en ruimen alles op, zodat u naderhand nauwelijks ziet dat uw woning zojuist geïsoleerd is!

Vrijblijvend vloerisolatie advies/offerte aanvragen

Het beste advies voor vloerisolatie krijgt u tijdens een adviesgesprek met één van onze regionale adviseurs. Onze adviseur kan u dan precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn. Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat!

Goed dat u de eerste stap zet om isolatie advies in te winnen!