Dakisolatie

Belangrijke verduurzamende maatregel is Dakisolatie.
Een simpele maatregel, voor een hoger wooncomfort!

Dakisolatie​

Belangrijke verduurzamende maatregelen is Dakisolatie.
Een simpele maatregel, voor een hoger wooncomfort!

Opbrengsten van dakisolatie: besparen met dakisolatie

Hoeveel u kunt besparen met dakisolatie, hangt ten eerste af van welk onderdeel van het dak geïsoleerd gaat worden: de buitenzijde van het dak, de binnenzijde van het dak of de zoldervloer. Voor een gemiddelde woning is de besparing per situatie (ongeveer) als volgt: ​

.

Isolatie

Besparing*

Isoleren schuin dak, verwarmde zolder

€ 650,- & 1.000 m³ gas

Isoleren schuin dak, onverwarmde zolder

€ 400,- & 650 m³ gas

Isoleren zoldervloer, onverwarmde zolder

€ 400,- & 650 m³ gas

Isoleren plat dak

€ 550,- & 850 m³ gas

Het beste advies voor dak isolatie krijgt u tijdens een adviesgesprek met één van onze regionale adviseurs. Gewoon, bij u thuis. Onze adviseur kan u precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u moet denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn. Wilt u eerst meer informatie over dakisolatie ontvangen? Volg het 5 stappen menu om direct een adviesgesprek in te plannen!

Dakisolatie kosten: wat kost dakisolatie eigenlijk?

Net als bij de opbrengst, hangen ook de kosten van dakisolatie af van uw woning. De kosten voor dakisolatie zijn gebaseerd op de materiaalkeuze, de aangebrachte dikte, de hoeveelheid m2 die geïsoleerd moet worden en de stand van het dak (schuin of plat). Daarnaast speelt bij de kosten ook mee of u een verwarmde of onverwarmde zolder heeft. Om precies te weten wat de opbrengsten en kosten zijn van dakisolatie, raden wij u aan een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze adviseurs aan te vragen. Hij kan u thuis alles vertellen over deze vorm van isoleren en u kunt al uw vragen bij hem kwijt! Desgewenst kan hij ook een offerte op maat voor u opstellen.

Dakisolatie materiaal kiezen: welke dakisolatie materialen zijn er?

Het is erg belangrijk een materiaal te kiezen dat past bij uw woonwensen, budget en woonsituatie. Daarom adviseren wij u graag vrijblijvend over de verschillende materialen die hiervoor beschikbaar zijn. Onze ervaren adviseurs zijn daarin eerlijk en realistisch en helpen u te kiezen voor een materiaal dat bij uw wensen past. Hieronder ziet u over welke materialen voor dakisolatie wij u kunnen adviseren. Klik op het materiaal voor meer informatie:

Vrijblijvend isolatie advies ontvangen

Bent u benieuwd wat isolatie in uw huis oplevert? En welke isolatiemaatregel het best past? Onze regionale isolatieadviseur kan u daar alles over vertellen. In het gesprek bij u thuis legt de adviseur u alles uit en kan hij u een vrijblijvende offerte presenteren. Liever telefonisch advies of een korte vraag? Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Plat dak isolatie

Plat dak isolatie vergt een andere manier van isoleren dan isolatie bij een hellend dak. Heeft u een plat dak en wilt u meer weten over de isolatie hiervan? 

Voordelen van Dakisolatie

Wilt u alle voordelen van dakisolatie voor uw woning ontdekken? U kunt bij ons een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Of download onderaan de pagina meer informatie over dak isolatie. Liever bellen? Bel gerust en wij vertellen u graag meer.