Gevelisolatie​

Belangrijke verduurzamende maatregelen is gevelisolatie.
Een simpele maatregel, voor een hoger wooncomfort!

Gevelisolatie

Belangrijke verduurzamende maatregelen is gevelisolatie.
Een simpele maatregel, voor een hoger wooncomfort!​

Isolatie voordelen

Wat is gevelisolatie en hoe werkt het?

Gevelisolatie is een maatregel waarbij de buitenkant van uw woning (gevel) voorzien wordt van een speciale isolatielaag. Deze laag is gemaakt om naadloos in het design van uw woning te passen zodat de unieke uitstraling van de woning niet verloren gaat. Deze maatregel is bedacht als oplossing voor woningen die te oud zijn om de spouw te isoleren (omdat er simpelweg geen spouw aanwezig is). Een ideale oplossing dus als u een relatief oude woning bezit echter toch energie wilt besparen!

De voordelen van buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie verhoogt de isolatiewaarde van uw woning flink. Hierdoor blijft warmte langer in uw woning en profiteert u van lagere stookkosten en een prettiger (stabieler) binnenklimaat. Andere voordelen van buitengevelisolatie zijn:

Buitengevelisolatie & spouwmuurisolatie: wat is het verschil?

Het verschil tussen gevelisolatie & spouwmuurisolatie zit vooral in de kosten. Dit komt door de manier waarop het materiaal aangebracht moet worden. Wilt u daarom tegen een lagere investering snel resultaat zien? Dan raden wij spouwmuurisolatie aan. Is uw huis echter toe aan een grondige innovatie en/of heeft u geen spouwmuur? Dan is het isoleren van de buitengevel de perfecte oplossing.

Gevelisolatie adviesgesprek

Ontdek alle voordelen van gevelisolatie tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met onze regionale isolatie adviseur. Hij/zij adviseert u graag over de mogelijkheden van (gevel)isolatie. Ook vertellen wij u graag over de subsidiemogelijkheden in uw regio.