✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Woning isoleren

Door het isoleren van uw woning kunt u veel geld besparen op uw energierekening. Tevens wordt uw wooncomfort flink verbeterd. Bij RegioIsolatie bent u aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en gevelisolatie. Voor meer informatie over een bepaalde isolatiemaatregel leest u door op de link te klikken van de desgewenste isolatiemaatregel.

De voordelen van uw woning isoleren

  • Minder stookkosten
  • Comfortabeler woning
  • Milieubewust wonen
  • Stijgende woningwaarde
  • Betere energielabel (verplicht bij verkoop)

Besparing met woningisolatie

Door uw woning te isoleren kunt u flink besparen op uw energierekening. In onderstaande afbeelding kunt u in één oogopslag zien wat de gemiddelde besparing is per isolatiemaatregel.

Woning isoleren

Vrijblijvend woningisolatie advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Tijdens het adviesgesprek bekijkt de isolatie adviseur samen met naar de mogelijkheden voor het isoleren van uw woning.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.