Isoleren van uw woning

Overweegt u uw huis te laten isoleren? Regio Isolatie is een onafhankelijke isolatie expert met meer dan 40 jaar ervaring met woningisolatie.
Wij zijn volledig gecertificeerd en onze adviseurs werken product onafhankelijk. Dit betekent dat wij u altijd een advies geven dat écht past bij uw woning en uw wensen.

Spouwmuurisolatie

Goedkoper en duurzamer wonen dankzij
Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een speciale vorm van isolatie die het mogelijk maakt goedkoop & effectief te isoleren. Dit wordt gedaan door een isolatielaag in uw “spouwmuren” te spuiten. De spouw is een ruimte tussen de binnen- en buitenmuur en is in oudere woningen vaak hol. Het idee was destijds dat de laag lucht hielp met isoleren. Inmiddels weten we beter en vullen we deze ruimte met speciaal materiaal: spouwmuurisolatie.

Vloerisolatie

Goedkoper en duurzamer wonen dankzij
Vloerisolatie

Vloerisolatie levert direct een bijdrage aan uw wooncomfort. De vloer zal minder koud aanvoelen dan eerst, waardoor het veel prettiger is om lekker met blote voeten thuis rond te lopen. Natuurlijk is dat niet het enige voordeel. Zo bespaart u namelijk direct op maandelijkse lasten en verhoogt u de waarde van uw woning!

Dakisolatie

Goedkoper en duurzamer wonen dankzij
Dakisolatie

Dakisolatie levert voornamelijk een bijdrage aan uw wooncomfort en u bespaart direct! Het (schuine)dak zal minder warme lucht doorlaten dan eerst, waardoor het veel prettiger wordt. Natuurlijk is dat niet het enige voordeel. Zo bespaart u namelijk direct op uw maandelijkse lasten en verhoogt u de waarde van uw woning!

Kruipruimte isolatie

Goedkoper en duurzamer wonen dankzij
Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie is het aanbrengen van isolatie bij kruipruimtes die lager zijn dan 40 cm. De ideale oplossing wanneer u in huis vaak last heeft van water, vocht- en/of schimmelproblemen. Kruipruimte isolatie leidt tot een prettig binnenklimaat en bespaart u veel energie/gas en dus geld. Benieuwd of kruipruimte isolatie interessant voor u is?