✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Richard Stillebroer winnaar e-bike actie

DSCF5259Richard Stillebroer uit Goutum is de gelukkige winnaar van onze e-bike actie. Hij heeft door het aanvragen van een adviesgesprek voor isolatie in de actieperiode een e-bike van E-Bikez gewonnen.

In het najaar hielden we de ‘Win een e-bike’ actie. Geïnteresseerden in woningisolatie maakten door het aanvragen van een adviesgesprek automatisch kans op het winnen van de Spark ONE e-bike van het fietsmerk E-BikeZ. De fiets is als best getest naar voren gekomen uit de nationale e-bike test, uitgevoerd door de Fietsersbond en Consumentenbond.

Richard Stillebroer: “Ik ben blij verrast met het winnen van deze mooie fiets. Daarnaast ben ik erg tevreden over de isolatie van mijn vloer door RegioIsolatie. De regionale adviseur heeft mij tijdens het adviesgesprek duidelijk geadviseerd over de toepassing. De uitvoerders hebben vervolgens goed werk geleverd en alles netjes opgeruimd. Zij hebben mij verteld wat ik de eerste paar dagen kon verwachten. Mijn vloer was direct heerlijk warm en de thermostaat kan veel lager dan voorheen!”

De fiets is begin februari aan Richard uitgereikt. Kijken hoe dat ging? Bekijk hier de video!

 

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.