✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Wildervank duurzaam met isolatie

Als u zich aan het inlezen bent over het verduurzamen van uw woning, dan weet u ongetwijfeld dat het terugbrengen van uw energie-uitstoot de eerste stap is. Isolatie draagt hier sterk aan bij en is de efficiëntste maatregel voor het verduurzamen van uw huis. U bespaart jaarlijks en de relatief lage investering is snel terugverdiend. Spouwmuurisolatie verdient zich binnen 4 jaar al terug! Ook het isoleren van uw vloer en/of dak is zeer rendabel.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor het isoleren van uw spouwmuur, vloer of dak bij u thuis in Wildervank, dan raden wij u aan een adviesgesprek aan te vragen. Eén van onze isolatieadviseurs uit de regio komt dan bij u langs om u te informeren en adviseren over het isoleren van uw woning. Zo weet u precies wat isolatie voor u kan betekenen, hoeveel u kunt besparen en wat de investering bedraagt. Onze adviseur zal u een vrijblijvende offerte presenteren.

Nieuws uit Wildervank

Dag van de Isolatie bij voetbalvereniging Wildervank

5 november 2016 was de eerste Dag van de Isolatie. RegioIsolatie heeft tijdens deze dag onder andere de kleedkamers en de kantine van voetbalvereniging Wildervank Isolatie VV Wildervankgeïsoleerd. De leden zullen merken dat de ruimtes in de winter veel warmer aanvoelen en de zomer juist koeler. Daarnaast gaat de energierekening van de vereniging flink omlaag!

Meer over deze leuke dag kunt u hier lezen.

Vraag advies aan in Wildervank

Middels onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen met uw regionale isolatieadviseur. Hij informeert u over alle voordelen en isolatiemogelijkheden voor uw woning in Wildervank.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.