✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Voordelig isoleren in isolatiecollectief Weert

Staat u er wel eens bij stil hoeveel energie u verbruikt in uw woning? En wist u dat u dat met isolatie heel gemakkelijk en tegen een relatief lage investering kunt terugdringen?

Isolatiecollectief Weert

Door samen met uw buren of andere woningeigenaren in uw plaats te gaan isoleren, kunt u de isolatie laten uitvoeren tegen een scherper tarief. Wij kunnen namelijk veel efficiënter werken als meerdere mensen in een straat, postcodegebied of plaats in dezelfde periode hun woning laten isoleren. Samen isoleren levert een collectiviteitskorting op van maar liefst 10%! Aanbieding is geldig tot en met 16 juli 2017. Reageer daarom nú en profiteer!

Contact

Meer weten over deze actie? Neemt u dan contact met ons op via:
T 0800 – 40 60 999 of
E advies@regioisolatie.nl

Vraag advies aan in Weert

Vraag een adviesgesprek aan door ons te bellen, mailen of uw gegevens hieronder achter te laten en schrijf u zo in voor het isolatiecollectief. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak met een regionale isolatieadviseur in te plannen. Ook bij vragen over de subsidie kunt u bij ons terecht.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.