✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Wat zijn Supearl parels?

Supearl parels bestaan hoofdzakelijk uit waterstof en koolstof. Hierdoor is het heel milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. Supearl parels hebben een hoge isolatiewaarde en zijn vochtbestendig. Hierdoor worden ze veel gebruikt bij het na-isoleren van spouwmuur of als bodemisolatie in de kruipruimte.

Het aanbrengen van Supearl parels

Wanneer de parels in de spouwmuur aangebracht worden moet er eerst een inspectie gedaan worden. Er worden kleine gaten in de muur geboord waardoor de parels in de spouw worden geblazen. Bij het inspuiten van de parels wordt het vermengt met een speciaal soort lijm wat er voor zorgt dat de parels een sterk massief geheel vormen en deze niet in verloop van tijd inzakt. Als de parels zijn aangebracht, ontstaat er als het ware een isolatieplaat in de muur en worden de boorgaten in de muur weer dicht gevoegd zodat dit er weer netjes uitziet.

Doordat de parels de gehele spouwmuur vullen wordt natuurlijke kruipruimteventilatie opgeheven. Om deze ventilatie te houden worden er ventilatieroosters geplaatst.

Prijs van de Supearl parels

Voor het laten vullen van de spouw mag je rekenen op een prijs tussen de 15 en 20 euro per vierkante meter.* De prijs zal bepaald worden door de dikte van de spouw, wat de moeilijkheidsgraad is als je ze inspuit, de bereikbaarheid en de oppervlakte. Supearl parels zijn ongevoelig voor vocht en kunnen tegen bacteriën en schimmels, zijn ecologisch en recyclebaar en een goede hechting.

* Alle genoemde prijzen zijn richtprijzen voor een doorsnee woning.

Vrijblijvend isolatieadvies aanvragen

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.