✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Trek je warme trui aan vandaag!

Vandaag vindt weer de jaarlijkse Warme Truiendag plaats. Het doel is simpel: energie besparen en de uitstoot van CO2 verminderen. Vooral bij woningen, kantoren en scholen is er nog enorm veel te winnen op energiebesparingsgebied.

Warme Truiendag

Warme truiendag

Trek vandaag je warme trui aan en draag op die manier je steentje bij. Hoe meer warme truien, hoe meer energie er bespaard wordt. Per graad die de verwarming lager kan, wordt er maar liefst 6% energie bespaard en is de CO2 uitstoot ook 6% lager!

Energie besparen

Er zijn diverse onderzoeken die aantonen dat er op diverse manieren veel energie bespaard kan worden. Zo kan er volgens de universiteit van Cambridge wereldwijd meer dan 70% bespaard als bestaande energiebesparingstechnieken en kennis slim ingezet worden. En uit Tilburgs onderzoek blijkt dat gericht overheidsbeleid op energiegebied het energieverbruik in woningen daadwerkelijk doet dalen!

Kies voor isoleren!

Door je woning goed te isoleren, bespaar je al flink wat energie. Wist je dat je met spouwmuurisolatie bijvoorbeeld jaarlijks 870 m3 en € 550,- kunt besparen? Isoleren loont, niet alleen voor de portemonnee, maar ook voor het milieu! En het is nu al helemaal interessant, met de landelijke subsidie op isolatie!

Benieuwd naar de isolatiemogelijkheden in jouw woning? Het beste advies krijg je door een adviesgesprek aan te vragen met één van onze adviseurs bij jou thuis. In een gesprek krijg je een heel helder beeld van de opties, investering en besparingen. Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op!

Meer over de Warme Truiendag

Meer weten over de Warme Truiendag?
Bekijk hier de website.

Een adviesgesprek bij je thuis?

Laat hier je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak!

[salesforce form=”3″]

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.