✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Waarom vloerisolatie?

Waarom isoleren met vloerisolatie? Heel simpel, vloerisolatie is de beste combinatie van alle voordelen van isolatie. Een lagere energierekening, minder tocht/vocht problemen en het is beter voor het milieu. En er zijn nog veel meer voordelen van vloerisolatie. Bekijk het filmpje of lees snel verder voor een duidelijke uitleg over vloerisolatie.

De voordelen van vloerisolatie

✔Lagere energierekening
✔Hoger wooncomfort
✔Goed voor het milieu

Maak een afspraak!

1: Lagere energierekening

Het eerste, en volgens velen, belangrijkste voordeel van vloerisolatie is de besparing. U bespaart ongeveer €210 euro per jaar aan stookkosten bij het isoleren van uw vloer. Hierdoor verdient vloerisolatie zichzelf binnen 10 jaar terug. Zelfs bij een verhuizing is uw woning overigens meer waard. Ook als u binnen de terugverdientijd verhuisd is vloerisolatie dus een slimme investering. De besparing is wel iets minder dan andere isolatiemaatregelen.

2: Hoger wooncomfort

Isolatie is niet alleen financieel verstandig, ook uw wooncomfort gaat er met vloerisolatie flink op vooruit. Het helpt direct tegen vocht/tocht in huis, schimmelproblemen, koude voeten, grote temperatuurschommelingen en meer.

3: Vloerisolatie is goed voor de planeet

Dankzij de besparing op uw stookkosten is vloerisolatie ook gewoon goed voor de natuur. Door minder c02 uit te stoten draagt u bij aan een schonere wereld met minder onnodige vervuiling.

Past vloerisolatie ook in mijn woning?

Bijna alle vloeren in Nederland kunnen geïsoleerd worden (of zijn dat al). De belangrijkste vuistregel is dat wij het materiaal onder uw vloer kunnen plaatsen. Om dit te controleren zullen wij voor we aan de slag gaan u een aantal controlevragen stellen.

Meer weten over vloerisolatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vloerisolatie in uw woning?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis. Want bij ons profiteert u van de beste prijs/kwaliteit en 10 jaar garantie!

Snel onze prijs weten? Ga direct voor de Offerte

Besparing met vloerisolatie

Vloerisolatie nadelen

Twijfelt u toch nog omdat u bang bent dat vloerisolatie bepaalde nadelen met zich mee brengt? Geen zorgen, buiten de initiële investering (die naar onze ervaring vaak lager uitvalt dan de klant verwacht) zitten er geen nadelen aan vloerisolatie. Wel zitten er flinke nadelen aan het niet isoleren van uw woning zoals onnodig hoge (en nog steeds stijgende) stookkosten of vochtschade aan uw vloer/muren.

 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze isolatiespecialisten voor vloerisolatie.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.