✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Waarom vloerisolatie?

Waarom isoleren met vloerisolatie? Heel simpel, vloerisolatie is de ultieme combinatie van alle voordelen van isolatie. Een lagere energierekening, hoger wooncomfort en het is beter voor het milieu. En er zijn nog veel meer voordelen van vloerisolatie. Bekijk het filmpje of lees verder voor een duidelijke uitleg van alle voordelen van vloerisolatie.

De voordelen van vloerisolatie

✔Lagere energierekening
✔Hoger wooncomfort
✔Goed voor het milieuMaak een afspraak!

Waarom vloerisolatie? – 3 redenen om voor vloerisolatie te kiezen

1: Lagere energierekening

De eerste, en volgens velen, belangrijkste reden om uw vloer te isoleren is de besparing. U bespaart ongeveer €210 euro per jaar aan stookkosten bij het isoleren van uw vloer. Hierdoor verdient vloerisolatie zichzelf binnen 10 jaar terug. Zelfs bij een verhuizing is uw woning overigens meer waard. Ook als u binnen de terugverdientijd verhuisd is vloerisolatie dus een slimme investering.

2: Hoger wooncomfort

Isolatie is niet alleen financieel verstandig, ook uw wooncomfort gaat er met vloerisolatie flink op vooruit. Het helpt tegen vocht in huis, schimmelproblemen, koude voeten, grote temperatuurschommelingen en meer.

3: Vloerisolatie is goed voor het milieu

Buiten de eerdergenoemde voordelen is vloerisolatie door zijn besparing op uw stookkosten ook gewoon goed voor het milieu. Door minder c02 uit te stoten draagt u bij aan een schonere planeet met minder onnodige vervuiling.

Meer weten over vloerisolatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vloerisolatie in uw woning?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis!

Besparing met vloerisolatie

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze isolatiespecialisten voor vloerisolatie.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22