✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Waarom kruipruimte-isolatie?

Waarom isoleren met kruipruimte isolatie? Dat is een vraag die wij vaak krijgen. In de praktijk merken wij dat kruipruimte isolatie uitblinkt in het voorkomen van vochtoverlast, het verhogen van uw wooncomfort en ook bijdraagt aan een lagere energierekening. Bekijk ook eens ons filmpje over alle voordelen van kruipruimte-isolatie:

De voordelen van kruipruimte isolatie

✔Voorkomt vochtproblemen
✔Voorkomt vocht
✔Besparing op energierekening
Maak een afspraak

Waarom kruipruimte isolatie? – 3 redenen om voor kruipruimte isolatie te kiezen

1: Voorkomt vochtproblemen in huis

Vocht en/of schimmelproblemen onder uw vloer kunnen erg vervelend zijn. Ze zorgen voor koude voeten, een (te) vochtige woning en in sommige gevallen zelfs schimmel of waterschade. Gelukkig is dit probleem makkelijk te voorkomen. Door uw kruipruimte te isoleren blijft het vocht onder uw woning en kunt u zonder kopzorgen genieten van uw woning.

2: HOGER WOONCOMFORT – VOORKOMT TOCHT

Tocht in huis kan erg vervelend zijn. Het verhoogt de kans op ziekte en is simpelweg ongemakkelijk. Vaak merken wij dat in oude huizen er veel koude lucht/tocht via de kruipruimte door de vloer in de woning komt. Door uw kruipruimte (en eventueel uw vloer) te isoleren lost u dit probleem snel en makkelijk op.

3: Besparing op uw energierekening – Kruipruimte isolatie verdient zichzelf terug

Kruipruimte isolatie helpt door het tegenhouden van tocht bij het warm houden van uw woning. Dit zorgt ervoor dat uw woning lekker warm blijft en uw stookkosten verlagen. Overigens is de besparing van kruipruimte isolatie wel iets lager als bij andere isolatiemaatregelen. Het is dus vooral aan te raden wanneer u last heeft van veel vocht/tocht onder uw vloer. Liever geld besparen door isolatie? Overweeg dan vloerisolatie.

Meer weten over kruipruimte isolatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kruipruimte isolatie in uw woning? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze isolatiespecialisten voor het isoleren van uw kruipruimte.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.