✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Waarom een energielabel?

Woning energielabelHet energielabel voor woningen geeft inzicht in de energiezuinigheid van een woning. Huiseigenaren hebben in het eerste kwartaal van 2015 een indicatief energielabel ontvangen. Bij verkoop en verhuur van een woning is een definitief energielabel verplicht.

Het energielabel is ingevoerd om eigenaren van woningen (of andere gebouwen) bewust te maken van de hoeveelheid energie die zij verbruiken. De hoop vanuit de overheid is dat eigenaren door dit inzicht na gaan denken over het toepassen van energiebesparende maatregelen.

De voordelen van een groen energielabel

Door energiebesparende maatregelen zoals isolatie toe te passen, wordt een woning veel energiezuiniger. Dit heeft diverse voordelen. Ten eerste wordt wonen zo voordeliger, omdat er veel kosten bespaard worden. Daarnaast zorgt een maatregel als isolatie ervoor dat het wooncomfort flink stijgt. Tocht- en vochtproblemen bijvoorbeeld zijn definitief verleden tijd. Tenslotte zorgen een energiezuinigere woning en het hogere energielabel voor een waardestijging van de woning. Dit is gunstig bij verkoop of verhuur. De koper of huurder is daarnaast zeker van dat er weinig aan energie betaald hoeft te worden en dat er comfortabel gewoond kan worden!

Meer weten over het energielabel en isolatiemogelijkheden bij u thuis?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis. De regionale isolatieadviseur kan u dan uitgebreid inlichten over het energielabel en vertellen welke isolatiemogelijkheden er voor u zijn.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.