✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Waarom dakisolatie?

Dakisolatie is een ontzettend efficiënte manier om uw energierekening te verlagen. Bovendien komt met een goed geïsoleerd dak er ruimte vrij in uw zolder voor een nieuwe slaap- of hobbykamer! Bij RegioIsolatie weten we alles van isolatie en vertellen wij u graag waarom dakisolatie een must is voor elke woning.

De voordelen van dakisolatie:

✔Forse energiebesparing
✔Meer woonruimte beschikbaar
✔Versterkt effect andere isolatieMaak nu een afspraak!

Waarom dakisolatie? 3 redenen om te kiezen voor dakisolatie.

Reden 1: forse energiebesparing

Dakisolatie staat vooral bekend om zijn grote besparing op de stookkosten. Doordat warme lucht opstijgt, heeft isolatie in het dak een erg groot effect. Dit kan in de gemiddelde woning oplopen tot €650 euro per jaar (bij een schuin dak en verwarmde zolder)(voor gehele tabel klik hier). Bovendien wordt uw woning door zijn nieuwe energielabel meer waard.

Reden 2: Meer woonruimte beschikbaar

Heeft u een zolder die u niet gebruikt omdat het altijd koud is? Wanneer u besluit uw dak te isoleren wordt deze ruimte opeens interessant als logeerkamer, hobbykamer, slaapkamer of kantoorruimte. U krijgt er dus in één klap een extra ruimte bij die u kunt gebruiken voor wat u maar wilt. Dit maakt dakisolatie voor huizen met een zolder dus extra interessant.

Reden 3: Dakisolatie versterkt andere maatregelen

Hoewel dit voor de meeste duurzame maatregelen geldt, is juist dakisolatie slim om te combineren met andere maatregelen. Door uw dak te isoleren zal warmte het huis proberen te verlaten via andere, snellere, routes zoals uw spouw of kozijn. Wanneer deze al zijn geïsoleerd zorgt dit ervoor dat alle warmte nog langer in huis blijft.

Meer weten over dakisolatie?

Maak eens een afspraak met een isolatieadviseur bij u thuis. Hij legt u graag de voordelen en mogelijkheden van dakisolatie uit, zodat u weet welke oplossing voor u het beste is.

Besparing met dakisolatie

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze isolatiespecialisten voor het isoleren van uw dak.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.