Knauf Supafil Timber Frame

Heerlijk comfortabel wonen!

Verduurzamen met dakisolatie

via een ongeïsoleerd dak verliest een woning veel warmte, waardoor er onnodig gestookt wordt. Dit veroorzaakt vervuiling en C02-uitstoot. Door het dak te laten isoleren, wordt er energie en dus geld bespaard en stijgt het wooncomfort direct!

Knauf Supafil

Supafil is een duurzame inblaaswol zonder bind­middel. Het systeem Timber Frame is speciaal ontwikkeld voor het inblazen in renovatie- en hellende plafonds, hellende daken en houtskelet­bouw nieuwbouwwanden. Door een speciale behandeling heeft Supafil een betere isolatiewaarde dan veel traditionele wolsoorten. De gecertificeerde inblaastechniek zorgt voor een perfecte verdeling van het materiaal. Hierdoor zal het isolatiepakket voor de gehele levensduur van de woning een constante isolatiewaarde behouden.

10 jaar garantie

Isofekt®Premium Green isolatie-schuim​

Hoge kwaliteit en wooncomfort

Verhoog uw comfort

Altijd maar koude voeten in de winter? En krijgt u het niet lekker warm in uw woning? Grote kans dat u geen of geen goede vloerisolatie heeft. Vloerisolatie is onmisbaar voor een optimaal wooncomfort. Dit isolatiemateriaal is geschikt voor elke vloer. Door de 100% damp-open maar waterdichte structuur van het materiaal is het ook geschikt om daken in vochtige kruipruimten en/of houten vloeren te isoleren.
Isofekt®Premium Green isolatie-schuim bevat geen schadelijke gassen zoals (H)CFK’s of HFK’s. Zekerheid door ISSO-kwaliteitsverklaring, onafhankelijk getoetst, proces gecertificeerd en onaangekondigde steekproefsgewijze controles door Insula Certificatie bij het aanbrengen. Met deze keuze heeft u de garantie dat de isolatie gedurende de levensduur van uw woning van hoge kwaliteit blijft.

Meer comfort, minder energie, gezonder binnenklimaat

Door de onderzijde van uw dak te laten voorzien van Isofekt®Premium Green isolatieschuim, wordt de woning luchtdicht en thermische afgescheiden van de buiten lucht. Hierdoor heeft koude en vochtige lucht van buiten en/of radon uit de woning geen kans meer de woning in te trekken en stijgt uw wooncomfort. Daarnaast zult u merken dat u minder hard hoeft te stoken en het binnenklimaat beter beheersbaar is, waardoor uw energierekening omlaag gaat. Woningen met energielabel A of B leveren gemiddeld € 6.000 meer op bij de verkoop. In 30 jaar tijd gaat u meer dan 30.000 kg CO2-uit-stoot voorkomen, gelijk aan 12 vliegvakanties naar Thailand!

Please Select Valid Pricing Table