✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Vloer isoleren

Op de energierekening besparen én in de winter geen koude voeten meer? Dat kan! Door het isoleren van je vloer los je beide problemen in één klap op. Bij RegioIsolatie zijn we erg effectief in het isoleren van vloeren: we garanderen daarom tot 10 jaar na aankoop de kwaliteit van de isolatie. Doordat we efficiënt werken ben je bovendien binnen één dag geholpen, zonder rommel of een uitgebreide verbouwing in huis.

Offerte Advies Bespaarcheck

Waarom je vloer isoleren?

  • Bespaar energie
  • Geen koude voeten meer!
  • Goed tegen tocht/vocht in huis
  • Goed voor het milieu
  • Hogere woningwaarde

Tip: kies ook gelijk voor vloerverwarming als je een hekel hebt aan koude voeten! Door de isolatie werkt dit namelijk extra goed & wanneer je toch met je vloer bezig bent is dit ook relatief makkelijk te combineren.

Bespaar op energie (tot €220)

Toegegeven: voor de allerhoogste besparing kan je het beste eerst spouwmuurisolatie aanbrengen. Dit neemt niet weg dat vloerisolatie zichzelf óók terugverdiend. Sterker nog: de besparing staat gelijk aan een rendement van 7% op een spaarrekening. Wanneer mogelijk levert een investering dus méér op dan gewoon sparen.*

*Cijfers van MilieuCentraal.

Voorkom koude voeten

Het leuke van vloerisolatie is dat je 2 vliegen in één klap slaat. Niet alleen gaat je energierekening omlaag, je voorkomt ook tocht etc. van onderuit je woning. Hierdoor is de vloer een stuk minder koud in de winter/ochtend. Zeker in de winterse dagen ontzettend handig.

Hogere woningwaarde

Velen denken dat het isoleren van je woning “alleen zin heeft” wanneer je langdurig op dezelfde plek wilt blijven wonen. Dit valt reuze mee: want doordat de woning comfortabeler wordt & een hoger energielabel krijgt wordt je woning ook meer waard.

Waarom bij Regioisolatie?

  • Productonafhankelijk advies
  • 10! jaar garantie
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Alles snel (en goed) geregeld
  • Wij zetten net dat stapje extra

Kortom: bij ons kiest u voor de allerbeste kwaliteit!

Hoe werkt het?

Het isoleren van een vloer is, met de juiste apparatuur, zo geregeld. Binnen één dag brengen we de isolatie aan en we zorgen er ook voor dat alles netjes blijft/achtergelaten wordt. Zo kunt u er bijvoorbeeld zelf een dagje op uit en is bij uw terugkomst alles geregeld.

Is dat dan niet duur?

Nee, we werken efficiënt en snel waardoor de kosten erg meevallen. Het noemen van exacte bedragen is echter lastig: dit hangt immers af van de grootte van uw vloer. Vraag daarom een offerte of advies aan.

Offerte Advies

Wanneer is het beste moment?

Nu! Er is nu tijdelijk subsidie op isolatie en bovendien wordt er in deze tijd massaal geïsoleerd. Daardoor vallen de operationele kosten relatief laag uit en profiteert u van een betere offerte.

Wees er dus snel bij want met name de subsidiepot zal binnenkort weer leeg zijn.

Offerte Advies Bespaarcheck

Ik wil direct een offerte

Dat is ook mogelijk en zal door de adviseur tijdens het gesprek aangeboden worden!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.