✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Vloerisolatie Groningen

Als u last heeft van koude voeten als u door het huis loopt, kan het zijn dat u geen vloerisolatie heeft. Door vloerisolatie krijgt u een aangenaam binnentemperatuur en voelt het niet zo koude onder de voeten. De warme lucht blijft in huis hangen zonder dat u onnodig veel hoeft te stoken. Het zorgt voor comfort en energiebesparing.

Voordelen vloerisolatie

Vloerisolatie zorgt ervoor dat u gewoon met blote voeten door het huis kan lopen zonder dat u het koud krijgt. Dit is natuurlijk niet het enige voordeel want u bent ook energiezuinig bezig. Meer voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • Beter wooncomfort
  • Eenmalige kosten, binnen 4 jaar weer terugverdient
  • Hogere temperatuur zonder onnodig veel stoken
  • Milieuvriendelijke woning
  • Hogere woningwaarde
 

Opbrengsten vloerisolatie

Als u vloerisolatie aan wil schaffen, levert dit u gegarandeerd een grote energiebesparing op. Op jaarbasis vermindert het gasverbruik met ongeveer 320 m³ voor een gemiddelde eengezinswoning. dat scheelt 600 kg uitstoot van CO₂ en € 210,- per jaar! Volgens de cijfers van MilieuCentraal is het rendement gelijk aan 7 procent rente op een spaarrekening.

Kosten van vloerisolatie

De exacte kosten verschillen per woning. Het oppervlak wat geïsoleerd moet worden, het isolatiemateriaal en uw isolatiewensen spelen ook mee. Als u de precieze kosten en verwachte opbrengsten wilt berekenen? Dan raden wij een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Welke vloerisolatie materialen zijn er?

Wij hebben verschillende isolatiematerialen die wij aan kunnen bieden. De uiteindelijke keuze hangt af van uw wensen, uw budget en de situatie onder uw vloer. Dit zijn de materialen die wij adviseren;

  • Vloerisolatie Isofekt PLUS
  • Vloerisolatie JetSpray
  • Vloerisolatie Tonzon

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Tijdens een adviesgesprek krijgt u de informatie die u wilt weten over vloerisolatie. Een van onze adviseurs legt u graag uit wat er mogelijk is, hoe groot de besparing is en hoe groot de investering ongeveer zal zijn.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.