✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie is in Friesland een handige manier om het wooncomfort in het huis te verhogen. Je hebt bijvoorbeeld geen last meer van koude voeten. Daarbij wordt er bespaart op uw energierekening. In Friesland heb je het probleem dat je in een laaggelegen provincie zit. Waardoor veel woningen vochtproblemen kunnen krijgen.

Voordelen vloerisolatie

Vloerisolatie zorgt ervoor dat u zonder het koud te hebben met blote voeten binnen kan lopen. Niet alleen geeft het een groot wooncomfort, ook bespaar je op je energierekening. Dit zijn natuurlijk niet de enige voordelen;

  • Geen last van optrekkend vocht in de kruipruimte
  • Droge lucht in huis dus is het sneller verwarmd
  • De woning blijft langer op temperatuur
  • U woont milieubewust
  • De woning heeft een hogere woningwaarde

Opbrengsten vloerisolatie

Als u nog geen vloerisolatie heeft, levert deze maatregel u veel energiebesparing op. Per jaar daalt het gasverbruik voor een gemiddelde eengezinswoning met ongeveer 320 m³. Dat scheelt 600 kg uitstoot van CO₂ en € 210,- per jaar. Volgens de cijfers van MilieuCentraal is het rendement gelijk aan 7 procent rente op de spaarrekening. Isoleren komt daardoor uiteindelijk goedkoper uit.

Kosten vloerisolatie

De kosten verschillen per woning. De kosten kunnen verschillen per materiaal en per grootte van het oppervlakte dat het aangebracht moet worden. Als u precies wil weten wat de verwachte kosten zijn en wat u kunt besparen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

De vloerisolatie materialen

Om uw vloer goed te laten isoleren moet u het goede isolatie materiaal kiezen. Onze adviseurs kunnen u het goede materiaal aanraden. Uiteindelijk hangt de keuze natuurlijk af van de situatie onder uw vloer, uw budget en uw wensen.
Hieronder staan de door ons geadviseerde materialen.

  • Vloerisolatie Isofekt PLUS
  • Vloerisolatie JetSpray
  • Vloerisolatie Tonzon

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Als u de beste informatie wil krijgen over uw vloerisolatie, krijgt u dit tijdens een adviesgesprek met een van onze adviseurs. Zij kunnen u precies vertellen wat er mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing kan zijn.

Advies vloerisolatie Friesland

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.