✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Vloerisolatie Drenthe

Vloerisolatie is in Drenthe een goede oplossing tegen vocht in huis. De helft van de provincie ligt namelijk 10 tot wel 26 boven NAP. De andere helft komt niet verder dan de 5 m boven de NAP soms kan het de 1 m boven NAP niet halen. Hier bestaat de bodem van de grondlaag uit keileem. Een laag van klei en stenen waar water moeilijk door kan stromen. Keileem onder uw huis zorgt er voor dat er een hogere luchtvochtigheid in het huis hangt. Deze vocht komt via de vloer naar het huis. Als u uw vloer geïsoleerd heeft, zal u hier geen last van hebben. Vloerisolatie in combinatie met bodemisolatie is de ideale oplossing voor dit probleem.

Voordelen vloerisolatie

Vloerisolatie heeft vele voordelen zoals een vloer waar u met blote voeten op kunt lopen zonder dat u het koud krijgt en een besparing op uw energierekening.

Meerdere voordelen zijn:

  • Hoger wooncomfort
  • Milieu bewuste woning
  • Uw woning is meer waard
  • Besparing op uw energierekening

Opbrengsten vloerisolatie

Met vloerisolatie in Drenthe levert u een grote energiebesparing op! Het gasverbruik daalt jaarlijks voor een gemiddelde eengezinswoning met ongeveer 320 m³. Dat staat gelijk aan 600 kg uitstoot van CO₂ en € 210,- per jaar! Volgens de cijfers van MilieuCentraal is het rendement gelijk aan 7 procent rente op een spaarrekening. Uiteindelijk is isoleren daarom slimmer dan geld sparen op een spaarrekening.

Kosten van vloerisolatie

Per woning verschillen de precieze kosten. Het toe te passen isolatiemateriaal, uw isolatiewensen en het vloeroppervlak bepalen uiteindelijk de kosten. Als u de exacte kosten wil weten kunt u een adviesgesprek aanvragen met een van onze adviseurs.

De vloerisolatiematerialen

Het juiste materiaal kiezen is belangrijk om de gewenste basparing te bereiken. De situatie onder uw vloer, uw budget en uw wensen beïnvloeden de uiteindelijke keuze.

Hier zijn de materialen die wij u adviseren:

  • Vloerisolatie Isofekt PLUS
  • Vloerisolatie JetSpray
  • Vloerisolatie Tonzon

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Als u het beste isolatie advies wil ontvangen, raden wij u aan om een adviesgesprek aan te vragen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u informatie geven gewoon bij u thuis. U krijgt te horen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn.

Advies vloerisolatie Drenthe

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.