✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Vloerisolatie Dossolan Thermique

Vloerisolatie met Dossolan Thermique: een leven lang warme voeten!

Heeft u het idee dat uw vloer zo koud is dat u de verwarming onnodig hoog moet zetten? Dan is het verstandig om uw vloer te laten isoleren. Kiest u voor Dossolan Thermique, een minerale wol, dan weet u zeker dat u goed zit! Dit isolatiemateriaal is onbrandbaar en dus erg veilig. Daarnaast kan het niet scheuren. Een met Dossolan Thermique geïsoleerde vloer gaat dus erg lang mee!

Dossolan Thermique

Dossolan Thermique is een spuitwol die vanwege haar onbrandbaarheid (brandklasse A1) één van de veiligste isolatieproducten is. Daarnaast zijn er bij dit isolatieproduct vele andere voordelen op te noemen. Zo is het niet giftig, duurzaam, kan het niet rotten en zullen insecten en knaagdieren de wol niet aan kunnen tasten. Niet alleen is de isolatie dus gezond, ook uw binnenklimaat zal dat zijn. Vocht, lucht en andere stoffen kunnen immers niet meer vanuit de kruipruimte de woning in. De isolatie met Dossolan Thermique zal er altijd strak uitzien, omdat het geschikt is voor zelfs oneffen oppervlakken (zoals vloeren met leidingen). Minerale spuitwol is zowel voor na-isolatie als isolatie bij nieuwbouw geschikt.

Als u kiest voor het isoleren van uw vloer met Dossolan Thermique, dan betekent dit dat het isolatiemateriaal ter plekke wordt aangebracht. Dossolan Thermique wordt met de spraytechniek aan de onderzijde van de vloer aangebracht. Dit gebeurt in de kruipruimte.

Of uw vloer geschikt is voor isoleren met Dossolan Thermique, hangt af van uw specifieke isolatievraagstuk. Er zijn andere materialen die wellicht geschikter zijn voor uw situatie. Wij hebben veel kennis van alle isolatieproducten die gebruikt kunnen worden en adviseren u hier graag over!

De voordelen van vloerisolatie met Dossolan Thermique

  • Rotvrij
  • Onbrandbaar
  • Asbestvrij
  • Direct aangebracht tegen onderzijde van vloer
  • Duurzaam materiaal
  • Gezond binnenklimaat
Specificaties
Warmtegeleidingscoëfficiënt λ 0,040 W/mK
Warmteweerstandwaarde Rc (bij 60 mm isolatiedikte) 1,635 m2.K/W
Brandklasse A1
Luchtdichtheid +++
Vochtgedrag
Geluidsisolatie +++
Verwerkingstijd +
Besparing per m2 6,50
Besparing per m2 CO2 26
Terugverdientijd in jaren 7
KOMO® attest certificaatnummer
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.