✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Vloer Isoleren

Vloer isoleren: voor een warm huis en volle portomonnee

Vloerisolatie is een van de meest onderschatte isolatiemaatregelen die er zijn. Vaak overschaduwd door zijn grote broertje “spouwmuurisolatie” als de voordeligste maatregel maar misschien wel net zo belangrijk.

Vloerisolatie is namelijk het beste van beide werelden: uw woning wordt een stuk comfortabeler terwijl u door de hoge isolatiewaarde minder betaalt aan energie. En dat voor een maatregel die relatief goedkoop en snel aan te brengen is!

Waarom uw vloer isoleren?

Er zijn vele redenen om uw vloer te isoleren, dit zijn de grootste:

  • Vloerisolatie verdient zichzelf terug
  • Hoge isolatiewaarde
  • Geen schimmelvorming of houtrot!
  • Voorkomt tocht in huis (en koude voeten)

Bent u benieuwd wat dit precies betekend voor uw woning? Bel gerust of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met het formulier aan de rechterkant.

Hoe kan ik het beste mijn vloer isoleren?

Omdat het in Nederland vaak vochtig is onder de vloer is het natuurlijk belangrijk dat het isolatiemateriaal hiertegen kan. Daarom kiezen we bij RegioIsolatie voor Isofekt Plus, een materiaal dat eigenlijk overal wel tegen bestand is en bovendien fantastisch isoleert. Daarnaast is dit materiaal een stuk beter aan te brengen in relatief kleine kruipruimtes. Zo kunnen wij sneller werken, en daar profiteert u natuurlijk van.

Wilt u meer weten over isoleren met Isofekt? Klik hier voor meer informatie.

Waarom isoleren met RegioIsolatie?

Bij RegioIsolatie zijn we insula gecertificeerd en hebben we jarenlange ervaring met vloerisolatie. Zo weet u zeker dat u op de juiste manier geholpen wordt. Wij isoleren vakkundig, snel, met de beste service (o.a. stofvrij boren) en voor een scherpe prijs. Onze klanten beoordelen ons daarom gemiddeld met een 8.6. Kort samengevat kiest u bij RegioIsolatie dus voor:

  • De beste service
  • Een gecertificeerde/ervaren vakman
  • De beste materialen
  • En een scherpe offerte

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd naar de opties voor uw vloer of andere isolatiemogelijkheden? Meld u dan aan voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens het gesprek met de adviseur bij u thuis kunt u al uw vragen kwijt, waaronder over de te verwachten besparing en de investering. Onze adviseurs komen altijd uit uw regio, wel zo prettig.

Liever gelijk een offerte? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons op 088 – 22 111 22 voor een offerte op afstand of klik op de knop rechtsbovenin de website.

vloerisolatie met isofekt plus

Vrijblijvend isolatieadvies aanvragen

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.