✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Woning isoleren Velsen

Uw woning in Velsen laten isoleren? Samen isoleren met uw buren is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor onze isolatie-experts scheelt één of meerdere volle dagen isoleren in een wijk in Velsen namelijk veel rijkosten en tijd. Die efficiëntie voordelen berekenen we door naar u!

Daarnaast is isoleren in uw gemeente nu nog interessanter, omdat er subsidie op isolatie beschikbaar is. Lees snel verder voor meer informatie over de subsidie in Velsen!

Nieuws uit Velsen

Samen Velsen Duurzaam Maken

Energiek Velsen is een initiatief op eigen kracht van inwoners uit Velsen. Een coöperatie zonder winstoogmerk. De coöperatie wil duurzame energie voor iedereen in Velsen mogelijk en bereikbaar maken.

 

Vraag advies aan in Velsen

Wilt u graag meer weten over de subsidie? Of een adviesgesprek aanvragen met onze regionale isolatieadviseur bij u thuis? Neem dan contact met ons op!
U kunt hieronder uw gegevens achter laten of bellen naar onze advieslijn: 033 – 20 30 262.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.