✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Schrijf u in voor het Veendammer isolatiecollectief!

In de gemeente De Kompanjie is er geen subsidie voor het isoleren van woningen beschikbaar. Dat is een gemiste kans! Daarom willen wij van RegioIsolatie u ondersteunen in het isoleren van uw woning tegen een scherp tarief. Wanneer u nu samen met uw buren in Veendam of Pekela gaat isoleren, kan RegioIsolatie u een zeer scherpe actieprijs aanbieden. Daarnaast kunt u gebruik maken van de royale provinciale subsidie. 

RegioIsolatie wil u, als inwoner van Veendam en Pekela, graag ondersteunen in het zo goedkoop mogelijk isoleren van uw woning. Isoleren leidt voor u namelijk tot een verhoging van het wooncomfort. Daarnaast zult u merken dat uw energierekening veel lager uitvalt. Bovendien draagt u bij aan een groener milieu en duurzamere gemeente. Win-winsituatie!

Wanneer sluiten u en uw buren zich aan bij deze isolatieactie? Lees hier meer over het isolatiecollectief in Veendam.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.