Technische Inspecteur (Startersfunctie)

Als Technisch Adviseur bezoek je zelfstandig potentiële klanten die interesse hebben in woningisolatie. Je bent het visite kaartje voor ons bedrijf! Als Junior Technisch Adviseur leren wij jou waar je naar moet kijken. Jouw klanten wachten met smart op je en je verteld hun precies hoe de woning geïsoleerd gaat worden. Je kunt goed omgaan met een tablet en hebt affectie met digitaal werken.

Jaren later vertellen jouw klanten nog hoe blij ze zijn met jouw advies en de voordelen die ze nog dagelijks ervaren van de geïsoleerde woning.

Wat we jou bieden


Naast een mooi salaris bieden we je een lease auto. Deze mag je ook voor privé gebruiken. Wij ondersteunen je volledig door het aanbieden van technische- en verkoop-trainingen, hulp van de binnendienst, verkoopmaterialen, een telefoon en een tablet.

Ben jij degene die gesprekken op elk niveau met verschillende soorten klanten kan voeren en een flexibele instelling heeft? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken!

Wat we verwachten


We zoeken iemand die in de buitendienst wil werken, ervaring in de verkoop (pré). Je bent klantvriendelijk en sterk in het overbrengen van een boodschap en het overtuigen van mensen. Je bent tevens in het bezit van een rijbewijs.

  • MBO werk- en denkniveau in technische / commerciële richting

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een technische beroep

  • Kennis van en ervaring met de isolate/ bouw is een pré

  • Affectie met digitaal werken

  • Leergierig en nieuwsgierig

  • Representatief voorkomen

 

Bedrijfsprofiel


Ons vak is het optimaal isoleren van woningen in alle regio’s van Nederland, rekening houdend met ligging, bouwjaar, type woning en omgevingsfactoren. Wij kiezen voor een lokale benadering van de markt. Per regio hebben onze adviseurs gerichte kennis, niet alleen op het gebied van de benodigde isolatie, maar ook met betrekking tot gemeentelijke en provinciale subsidies en regelingen.

Onze medewerkers werken verspreid op diverse locaties in het land. We hechten veel waarde aan goed en intensief collegiaal contact en aan een constante proactieve ondersteuning van de buitendienstmedewerkers.

Solliciteren?
Neem dan snel contact met ons op! Je kunt je sollicitatie richten aan Niels Grozema.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Facebook

Direct solliciteren?

Neem contact op met Niels Grozema via
088 – 22 111 22

Vacaturekenmerken

Branche:
Bouw – Isolatie

Uren:
Full-Time / Part-Time  / Zzp

Ervaring:– Startersfunctie

Contact

RegioIsolatie – Niels Grozema
Transportweg 33
9645 KZ Veendam

n.grozema@regioisolatie.nl

088 – 22 111 22