Technisch Adviseur

Als Technisch Adviseur bezoek je zelfstandig potentiële klanten die interesse hebben in woningisolatie. Je bent het visite kaartje voor ons bedrijf! Je hebt ervaring met het isoleren van spouwmuren en vloeren. Als Technisch Adviseur weet je precies waar je naar moet kijken. Jou klanten wachten met smart op je en je verteld hun precies hoe hun woning geïsoleerd gaat worden. Je kunt goed omgaan met een tablet en hebt affectie met digitaal werken.

Jaren later vertellen jou klanten nog hoe blij ze zijn met jou advies en de voordelen die ze nog dagelijks ervaren van de geïsoleerde woning.

Wat we jou bieden


Naast een mooi salaris bieden we je een lease auto. Deze mag je ook voor privé gebruiken. Wij ondersteunen je volledig door het aanbieden van verkooptrainingen, hulp van de binnendienst, verkoopmaterialen, een telefoon en een tablet.

Ben jij degene die gesprekken op elk niveau met verschillende soorten klanten kan voeren en een flexibele instelling heeft? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken!

Wat we verwachten


We zoeken iemand met ervaring in het na-isoleren van woningen en daarnaast, ervaring in de verkoop (pré). Je bent klantvriendelijk en sterk in het overbrengen van een boodschap en het overtuigen van mensen. Je bent tevens in het bezit van een rijbewijs.

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een technische beroep

  • Kennis van en ervaring met de isolate/ bouw is een pré

  • Affectie met digitaal werken

  • Leergierig en nieuwsgierig

  • Representatief voorkomen

 

Bedrijfsprofiel


Ons vak is het optimaal isoleren van woningen in alle regio’s van Nederland, rekening houdend met ligging, bouwjaar, type woning en omgevingsfactoren. Wij kiezen voor een lokale benadering van de markt. Per regio hebben onze adviseurs gerichte kennis, niet alleen op het gebied van de benodigde isolatie, maar ook met betrekking tot gemeentelijke en provinciale subsidies en regelingen.

Onze medewerkers werken verspreid op diverse locaties in het land. We hechten veel waarde aan goed en intensief collegiaal contact en aan een constante proactieve ondersteuning van de buitendienstmedewerkers.

Solliciteren?
Neem dan snel contact met ons op! Je kunt je sollicitatie richten aan Peter van Benten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

“Ideale opstap functie voor isoleerders die willen doorstromen!”

Vragen?

Neem contact op met Peter van Benten:
06-55 00 33 42.

Direct solliciteren kan door te mailen naar

p.vanbenten@regioisolatie.nl

Vacaturekenmerken

Branche:
Bouw – Isolatie

Uren:
Full-Time / Part-Time

Ervaring:
– Meerdere jaren in na-isolatie branche

Contact

RegioIsolatie – Peter van Benten

Transportweg 33
9641 HA Veendam

Peter van Benten

088 – 22 111 22