Isolatiemedewerker - Veendam

Voor onze isolatie-organisatie RegioIsolatie, die hard groeiende is, zijn wij op zoek naar hardwerkende, ambitieuze en leergierige isolatiemedewerkers!

Als isolatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het verrichten van diverse isolatiewerkzaamheden in zowel binnen- als buitenland, in diverse sectoren. Het gaat voornamelijk om het isoleren van woningen, maar je kunt ook zomaar aan de slag gaan bij een specialistische opdracht, zoals het isoleren van een schuur of een boorplatform. Zo is geen dag hetzelfde!

Je bent meestal op pad met één collega. Een ploeg bestaat uit twee mensen: een ervaren isolatieprofessional samen met een assistent isolatiemedewerker. Je maakt bij ons gebruik van de nieuwste machines en apparatuur waardoor je echt kwaliteitswerk kunt afleveren.

Werkervaring in de isolatiewereld is een grote pré, maar het is voor ons veel belangrijker dat je een echte doorzetter bent met een goede werkmentaliteit. Kom je bij ons werken, dan bieden wij jou een afwisselende en uitdagende baan en zal je onderdeel uitmaken van een hecht team.

Wat we verwachten

  • Goede communicatieve vaardigheden

  • In bezit van rijbewijs BE

  • In bezit van VCA 1

  • Goede lichamelijke conditie

  • (Bouw)technisch inzicht

  • Uitstekende werkmentaliteit

  • Doorzettingsvermogen

  • Flexibel inzetbaar

  • Klantgericht

 

Wat we jou bieden


We bieden jou een uitdagende werkplek met veel doorgroeimogelijkheden, bij een bedrijf dat altijd gaat voor de hoogste kwaliteit. We geven je trainingen, zodat je op de hoogte bent van de nieuwste isolatiemethodes. Bovenal is het vooral een leuk team waar je in terecht komt; een hechte groep collega’s die spontaan en leuk met elkaar omgaan.

Beloning op basis van bouw cao. Zowel reis- als werkuren worden uitbetaald. Heb je ervaring met timmeren en afbouw, dan word je hier extra voor beloond.

Bedrijfsprofiel


Ons vak is het optimaal isoleren van woningen in alle regio’s in Nederland, rekening houdend met ligging, bouwjaar, type woning en omgevingsfactoren. Wij kiezen voor een lokale benadering van de markt. Per regio hebben onze adviseurs gerichte kennis, niet alleen op het gebied van de benodigde isolatie, maar ook met betrekking tot gemeentelijke en provinciale subsidies en regelingen.

Onze medewerkers werken verspreid op diverse locaties in het land. We hechten veel waarde aan goed en intensief collegiaal contact en aan een constante proactieve ondersteuning van de buitendienstmedewerkers.

Standplaats functie
Je werkt zoveel mogelijk in regio’s in het noorden van Nederland (vanuit Veendam). Het komt ook voor dat je wat verder van huis bent voor een iets langere periode. In dat geval worden overnachting en maaltijden voor je geregeld! Jouw vaste uitvalsbasis is, onze vestiging in Veendam.

Solliciteren?


Neem dan snel contact met ons op! Je kunt je sollicitatie richten aan Peter van Benten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen?

Neem contact op met Peter van Benten:
06-55 00 33 42 .

Direct solliciteren kan door te mailen naar

p.vanbenten@regioisolatie.nl

Vacaturekenmerken

Locatie:
Veendam

Branche:
Bouw – Isolatie

Uren:
Fulltime

Ervaring:
Grote pré als je ervaring hebt in de isolatie- en bouwwereld

Contact

RegioIsolatie – Peter van Benten

Transportweg 33
9641 HA Veendam

Peter van Benten

088 – 22 111 22