✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatiecollectief Uitgeest = voordeel voor u!

Heeft u al eens aan woningisolatie gedacht? Als u samen met buren uit Uitgeest voor isolatie kiest, profiteert u van mooie financiële voordelen. Samen isoleren is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor onze isolatie-experts scheelt één of meerdere volle dagen isoleren in een wijk in Uitgeest namelijk veel rijkosten en tijd. Die efficiëntie voordelen berekenen we door naar u!

Daarnaast is isoleren in uw gemeente nu nog interessanter, omdat er subsidie op isolatie beschikbaar is. Lees snel verder voor meer informatie over de subsidie in Uitgeest!

Nieuws uit Uitgeest

Subsidie in Uitgeest via Wij Wonen Wijzer

Particuliere woningeigenaren in Uitgeest kunnen in aanmerking komen voor isolatiesubsidie. De subsidieregeling geldt voor dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. De campagne ‘Wij wonen wijzer’ is een initiatief van Milieudienst IJmond en provincie Noord-Holland.

Wij wonen wijzer UitgeestHet te ontvangen subsidiebedrag is gelijk aan 15% van uw investering. Dit is minimaal € 225,- subsidie. Het maximum bedrag is € 1.500,-. De aanvragen voor de subsidie worden behandeld op volgorde van binnenkomst en op is echt op!

De subsidie is aan te vragen tot 30 november 2016. 

Duurzaamheid in gemeente Uitgeest

Gemeente Uitgeest wil u graag helpen bij het maken van de juiste keuzes rondom duurzaamheid. Daarom werken zij samen met het Duurzaam Bouwloket. Het Duurzaam Bouwloket is een digitaal loket waar u gratis en vrijblijvend terecht kunt voor informatie en onafhankelijk advies. RegioIsolatie is ook aangesloten bij dit loket.

Duurzaam Bouwloket RegioIsolatie Uitgeest

Inschrijven voor isolatiecollectief

RegioIsolatie is momenteel bezig met een isolatiecollectief in Uitgeest. Dit betekent dat u kunt profiteren van grote prijsvoordelen!

Een adviesgesprek aanvragen in dit isolatiecollectief? Schrijf u hieronder in of bel naar onze advieslijn: 033 – 20 30 262. Hier kunt u ook uw vragen kwijt over bijvoorbeeld de subsidie.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.