Vloerisolatie Tonzon

Merkt u dat de vloer wel erg koud aanvoelt als u met blote voeten door uw huis loopt? Dan is het tijd voor een goede vloerisolatie. Vloerisolatie is één van de meest efficiënte isolatietechnieken. Wanneer u kiest voor isolatie met Tonzon, dan neemt uw wooncomfort neemt in een mum van tijd toe!

Verhoog uw wooncomfort

Altijd maar koude voeten in de winter? En krijgt u het niet lekker warm in uw woning? Grote kans dat u geen of geen goede vloerisolatie heeft. Vloerisolatie is onmisbaar voor een optimaal wooncomfort.

Tonzon

 

Met Tonzon onder uw vloer zult u merken dat de vloer veel aangenamer aanvoelt. Met de techniek van Tonzon, als het ware een flexibele thermosfles, kan er met minder ruimteverlies een hoge isolatiewaarde bereikt worden. Vloeren met Tonzon isolatie warmen snel op en koelen veel langzamer af dan een niet geïsoleerde vloer.

Meer comfort, minder energie

Door de onderzijde van uw vloer te laten voorzien van Tonzon isolatie, wordt de vloer afgesloten van de kruipruimte. Hierdoor heeft koude en vochtige lucht in de kruipruimte geen kans meer de woning in te trekken en stijgt uw wooncomfort. Daarnaast zult u merken dat u minder hard hoeft te stoken en het binnenklimaat beter beheersbaar is, waardoor uw energierekening omlaag gaat.

Vraag hier een adviesgesprek aan!

Benieuwd naar de opties voor uw vloer of andere isolatiemogelijkheden? Als u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak met één van onze regionale isolatieadviseurs. Tijdens het gesprek met de adviseur bij u thuis kunt u al uw vragen kwijt, waaronder over de te verwachten besparing en de investering.

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ                                     — W/mK

Warmteweerstandwaarde Rc (bij 3 luchtkamers)       3,8 m2.K/W

Beoordelingsrichtlijn Insula                                         BRL IC-140