✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatiecollectief Texel

Nu isoleren in het isolatiecollectief op Texel betekent samen besparen!

Schrijf u in voor het isolatiecollectief op Terschelling, laat uw woning isoleren door één van onze isolatie-experts en geniet in de koude dagen van een heerlijk warme woning!

Samen isolatie inkopen is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor ons scheelt dit namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Het voordeel voor ons berekenen we door naar de woningeigenaar, naar u!

Duurzaam Texel

Texel wil graag eilandbewoners verenigen om samen te verduurzamen, onder andere door het toepassen van isolatiemaatregelen. Samen isolatie inkopen is slim en voor elke bewoner voordeliger, omdat kosten worden gebundeld en er efficiënter gewerkt wordt door het isolatiebedrijf. Heeft u vragen over verduurzamen, dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij Duurzaam Bouwloket Texel.

IMG_4185RegioIsolatie op Texel

Binnenkort zullen onze adviseurs Mike Lubben en Ronald van der Lei Texel bezoeken. Ronald zal de interesse van woningeigenaren peilen en Mike is de adviseur die bij u thuis langs kan komen, om u te adviseren en informeren over isolatie. Ook presenteert hij u dan een vrijblijvende offerte.

Wilt u dat Mike bij u thuis langs komt om u te adviseren over precies uw situatie en uw vragen te beantwoorden, schrijf u dan nu in voor het collectief en maak een afspraak!

Schrijf u hier simpel en snel in

Schrijf u hier in voor het isolatiecollectief op Texel. Door u in te schrijven, vraagt u een adviesgesprek aan bij u thuis. Wij nemen na uw inschrijving zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Mike komt bij u thuis langs om u te adviseren.

Meer weten over deze actie? Neemt u dan contact met ons op via:
T 030 – 20 80 441 of
E info@regioisolatie.nl

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.