✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatiecollectief Terschelling

Nu isoleren in het isolatiecollectief op Terschelling betekent voordeel op voordeel!

Schrijf u in voor het isolatiecollectief op Terschelling, laat uw woning isoleren door één van onze isolatie-experts en geniet dit najaar nog van een heerlijk warme woning!

Samen isolatie inkopen is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor ons scheelt dit namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Het voordeel voor ons berekenen we door naar de woningeigenaar, naar u!

Subsidie provincie Friesland = maximaal voordeel voor u!

Naast het scherpe tarief dat wij u presenteren tijdens het collectief op Ameland, is de Friese Energiepremie ook nog voor u beschikbaar. De subsidie is maximaal € 2.800,-. Bij een collectieve aanvraag, dus wanneer u samen met uw buren voor isolatie kiest, loopt dit bedrag zelfs op naar maar liefst € 3.050,-. U kunt deze pagina bekijken waarop u alles kunt lezen over de subsidie.

IMG_4185RegioIsolatie op Terschelling

Onze adviseurs Mike Lubben en Ronald van der Lei zijn van 29 februari tot 12 maart op Terschelling. Ronald zal in de eerste week de interesse van woningeigenaren peilen en Mike is de adviseur die vanaf 8 maart bij u thuis langs kan komen, om u te adviseren en informeren over isolatie. Ook presenteert hij u een vrijblijvende offerte.

Wilt u zeker weten dat Mike begin maart bij u thuis langs komt om u te adviseren, schrijf u dan nu in voor het collectief en maak een afspraak!

Schrijf u hier simpel en snel in

Schrijf u hier in voor het isolatiecollectief op Terschelling. Door u in te schrijven, vraagt u een adviesgesprek aan bij u thuis. Wij nemen na uw inschrijving zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Mike komt bij u thuis langs om u te adviseren.

Meer weten over deze actie of de subsidies? Neemt u dan contact met ons op via:
T 030 – 20 80 441 of
E info@regioisolatie.nl

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.