✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Nu bij RegioIsolatie: burenkorting tot wel 20%!

Samen met buren isoleren is voordeliger

Kiezen u en uw buren samen voor isolatie, dan bent u veel voordeliger uit dan wanneer u als enige in de straat voor isolatie kiest. Het is efficiënt om meerdere huizen in één straat of gebied in dezelfde periode te isoleren. Dit scheelt namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Ons voordeel is uw voordeel; uw investering gaat omlaag. U bent tot 20% goedkoper uit, waardoor u uw investering nóg sneller terugverdient.

Waarom isoleren?

  • Tot wel 40% besparen op uw energierekening
  • Uw wooncomfort gaat omhoog
  • Uw investering binnen enkele jaren al terugverdiend
  • Binnen één dag is uw woning vaak al volledig geïsoleerd!
  • De waarde van uw woning stijgt
  • U leeft milieubewuster

Deze voordelen zijn binnen handbereik, wanneer u een adviesgesprek aanvraagt voor isolatie. Bent u benieuwd of isoleren voor uw woning interessant is? Laat dan vrijblijvend één van onze adviseurs langskomen door uw gegevens in het formulier achter te laten.

RegioIsolatie, uw betaalbare en betrouwbare isolatiepartner

Het isoleren van een woning is niet zomaar een klusje. U laat daarom het liefst uw woning over aan een partij die zich bewezen heeft als betrouwbaar en professioneel bedrijf. Daarvoor kunt u met een gerust hart bij RegioIsolatie terecht. Wij zijn gecertificeerd bij Insula Certificatie en onze installateurs hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten isolatie. Van onze klanten worden wij beoordeeld met een 8,6. U bent bij ons verzekerd van hoge kwaliteit en service en dankzij onze burenkorting tegen een scherpe prijs.


Ik wil meer weten over RegioIsolatie

Laat gratis en vrijblijvend uw besparing berekenen

Met isolatie bespaart u jaar na jaar en de investering verdient zich veelal binnen enkele jaren terug. De precieze terugverdientijd, besparingen en kosten verschillen per woning. Wilt u exact weten waar u aan toe bent? Vraag een adviesgesprek aan of bel ons: 088 – 22 111 22.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op over een afspraak!

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.