✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Nog 3,5 miljoen euro subsidie in Friesland

Het subsidieplafond voor de ‘Friese Energiepremie 2016’ is bereikt. U kunt daarom geen aanvraag meer indienen. Het loket is per 11 november 2016 gesloten.

 

Na 2 jaar beschikbare subsidie hebben meer dan 8.500 woningeigenaren de Friese energiepremie aangevraagd. En er is nu goed nieuws: geïnteresseerde woningeigenaren kunnen de energiepremie ook in 2016 aanvragen. Er is dan nog € 3,5 miljoen beschikbaar. En aanvragen is in 2016 nog gemakkelijker.

Woningeigenaren kunnen maximaal € 3.050 subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen. Er is inmiddels voor bijna € 6,3 miljoen aangevraagd. Steeds meer huiseigenaren uit Friesland willen dus investeren in hun woning.

Populaire maatregelen zijn vloerisolatie en spouwmuurisolatie. In totaal is er voor bijna 12.264 maatregelen subsidie verleend. Maar ook HR++ glas en dakisolatie zijn populair. Gemiddeld ontvangen de woningeigenaren € 700 subsidie.

De aanvraagprocedure voor de Friese Energiepremie is vereenvoudigd. Vanaf 4 januari 2016 (vanaf 11.00u is indienen weer mogelijk) is er een getekende offerte of opdrachtverlening nodig. Na een positieve beoordeling van de aanvraag kunt u het subsidiebedrag ontvangen.

Bron: SNN

Vraag gemakkelijk en snel vrijblijvend advies bij u thuis aan!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.