✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Subsidie op isolatie in Amsterdam!

In Amsterdam is nu subsidie beschikbaar voor het isoleren van uw woning! De Subsidie Woningisolatie is een subsidieregeling van de Amsterdamse stadsdelen. De regeling is bedoeld om particuliere eigenaren te stimuleren hun eigen woning te isoleren. 

Waarom is er Subsidie Woningisolatie?

Om Amsterdam ook in de toekomst aantrek­kelijk te houden voor bewoners en bedrijven is een betrouwbare, betaalbare en duurzame energievoorziening essentieel. Ook de bestaande woningvoorraad moet daarom verduurzamen. Veel gebouwen zijn slecht geïsoleerd. Warmte ontsnapt via ramen, muren, dak en vloer. Door het aanbrengen van isolatie hoeft de verwarming minder hard te stoken. Dat levert direct een besparing op in geld en CO2-uitstoot. Met de Subsidie Woningisolatie stimuleert de gemeente Amsterdam woningeigenaren om hun eigen woning te isoleren. Er is subsidie beschikbaar voor vloer-, spouwmuur- en dakisolatie.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

Het subsidiepercentage is maximaal 15 procent van de subsidiabele kosten. U komt alleen in aanmerking voor subsidie als u zelf ook investeert. Het maximale subsidiebedrag bedraagt € 5.000,-.

Uw woning isoleren?

Bent u woonachtig in gemeente Amsterdam en heeft u interesse in het isoleren van uw woning? Dan komt u wellicht in aanmerking voor de subsidie. Voordelig isoleren dus! Maak via dit formulier een afspraak voor een adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden in uw huis!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.