✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Kies deze winter voor een warme woning in Amstelveen met subsidie

Woont u in Amstelveen en bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw woning? U kunt nu subsidie aanvragen voor het isoleren van uw woning via de ‘Subsidieregeling duurzame energiemaatregelen’ van de gemeente Amstelveen. 

De subsidieregeling in Amstelveen geldt voor particuliere woningeigenaren die kiezen voor spouwmuur-, vloer- of dakisolatie. De gemeente kent maximaal 15% van de gemaakte kosten toe. De regeling eindigt op 31 maart 2016 of stopt eerder indien het subsidieplafond bereikt is. Mocht dit laatste het geval zijn, dan informeert Gemeente Amstelveen tijdig.

Isolatie en subsidie in Amstelveen

Wanneer u nu kiest voor isolatie, geniet u deze winter nog van een heerlijk warme woning. Daarnaast gaan uw energiekosten direct omlaag. Dit in combinatie met de subsidie maakt isoleren in gemeente Amstelveen zeer aantrekkelijk. Meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op door uw gegevens hiernaast in te vullen.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Woont u in gemeente Amstelveen? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over een afspraak!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.