✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Subsidie beschikbaar in gemeente Barneveld

Subsidie isolatie gemeenteProvincie Gelderland heeft de gemeente Barneveld nieuwe subsidie verleend voor woningisolatie. Per oktober 2014 kunnen er met de subsidie nog eens minimaal 320 woningen geïsoleerd worden. De gemeente stimuleert op deze manier isolatie onder woningeigenaren.

Er zijn diverse voorwaarden die gelden voor de subsidie. Zo bedraagt de subsidie in Barneveld een derde van de kosten tot een maximum van € 500,-. De subsidie geldt onder andere voor vloer-, dak- en spouwmuurisolatie.

Burenbonus

Woningisolatie in Barneveld wordt nog aantrekkelijker gemaakt door de burenbonus. Hierdoor kunt u extra subsidie ontvangen! Als 6 woningeigenaren gelijktijdig een subsidieaanvraag indienen, dan is het mogelijk een maximum van maar liefst € 750,- te ontvangen!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.